Olympus PEN E-PM1

Noua PEN E-PM1 este cea mai compacta si mai usoara camera sistem cu obiective interschimbabile. Este o camera superba, capabila sa inregistreze imagini la superlativ, si foarte simplu de utilizat. E-PM1 este ideala pentru oricine isi doreste o camera fara complicatii, care se potriveste la fel de bine atat la o petrecere, cat si in buzunar. Ca si o camera de tip ''incadreaza si fotografiaza'', este disponibila in sase culori, dar E-PM1 este de fapt o camera de calitate SLR mascata de simplitatea si aspectul unei compacte. Frumusetea simplitatii fotografierii de prima clasa si a filmarii – la indemana ta. Ghidul Interactiv Olympus ofera incepatorilor controlul intuitiv al parametrilor principali precum diafragma sau adancimea campului, fara a necesita cunoasterea modului de functionare a acestora. Sase Filtre Art adauga efecte creative, distractive atat filmelor Full HD cat si fotografiilor, iar daca vrei sa stii cu ce te poate ajuta o setare, camera va afisa o fereastra cu lamuriri. Cu o focalizare automata extrem de rapida, rezultate extraordinare in conditii de iluminare redusa, plus o superba colectie de obiective de top Olympus si accesorii stilate, este foarte greu sa gasesti ceva ce nu poate face E-PM1.

Olympus E-PM1

Olympus a dezvoltat sistemul PEN pentru acei oameni care gasesc o mare satisfactie in imagini extraordinare, dar care considera fotografierea cu camere high-end mult prea dificila pentru ca majoritatea camerelor SLR sunt greu de manipulat si relativ dificil de utilizat. Olympus PEN E-PM1 schimba totul. E-PM1 genereaza imaginile uimitoare ale unei camere mari SLR, dar fara corvoada tehnica sau a pachetului specific de accesorii. Este mai compacta si mai usoara decat orice alta camera sistem cu obiective interschimbabile, si in plus este simplu de utilizat si arata fantastic. Noua PEN are stilul unic al unei embleme pe care trebuie s-o ai. Avand o silueta supla si un finisaj premium, este genul de camera pe care o porti oricand cu placere, cu care iti doresti sa fi vazut oriunde te-ai afla. Chiar si obiectivele de inalta calitate furnizate respecta linia designului.

Ca si in cazul celorlalte camere din gama PEN, indiferent cat de nepriceput (sau priceput) esti ca fotograf sau cineast, E-PM1 te va ajuta de fiecare data sa folosesti setarile potrivite, fara efort. Ferestrele cu descrieri din meniul principal iti vor oferi explicatii in caz ca uiti la ce se refera. Iar cu ajutorul asistentului personal – Ghidul Interactiv, vei putea vizualiza rapid pe ecranul LCD setarile care trebuiesc ajustate pentru a obtine cea mai buna imagine posibila ¬– si cum vor afecta imaginea modificarile aplicate la apasarea unui buton aflat pe partea din spate a camerei. Folosind Ghidul Interactiv, poti modifica parametrii esentiali pentru calitatea finala a imaginii – inclusiv Intensitatea Culorii, Parametrii Iluminarii, Luminozitatea, Fundal Estompat si Miscare Estompata - fara a cunoaste modul de lucru al acestora. Bineinteles, Ghidul Interactiv te va ajuta atat la inregistrarea filmelor excelente cat si a fotografiilor reusite. E-PM1 poate inregistra filme in superbul format 1080i Full HD AVCHD, care genereaza fisiere mai compacte, perfect potrivite pentru vizionarea lor pe un televizor. Ca alternativa, poti selecta formatul video 720p HD Motion JPEG, pentru editarea facila a fisierelor folosind un PC.

Olympus E-PM1 ecran

 

Filtre Art pentru efecte speciale

Daca te atrag efectele vizuale adaugate de graficieni fotografiilor din reviste, te vei indragosti de Filtrele Art creative din dotarea camerei PEN E-PM1. Ai la dispozitie Pop Art, Soft Focus, Grainy Film, Pinhole, Diorama si Dramatic Tone, care asigura fotografiei o atmosfera dinamica prin sporirea contrastului. Toate cele sase filtre pot fi aplicate direct din camera, atat filmelor Full HD cat si fotografiilor – prin simpla apasare a unui buton, fara utilizarea unui soft aditional pentru PC. Imediat dupa finalizarea fotografilor, te poti bucura de ele impreuna cu prietenii vizionandu-le fie pe ecranul LCD – fie in culorile stralucitoare ale unui televizor HD cu ecran mare.

Obiective sistem pentru imagini excelente

Ca parte a unui sistem, camera E-PM1 este compatibila cu o intreaga gama de accesorii si obiective pentru fiecare situatie posibila. Pachetul principal include un obiectiv de prima clasa M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm (28-84mm) 1:3.5-5.6 II R, dar E-PM1 poate fi utilizata cu mai bine de inca 500 alte obiective (unele prin intermediul unui adaptor), inclusiv gama legendara de elemente optice de cea mai inalta calitate - Olympus M.ZUIKO DIGITAL. Datorita Stabilizatorului de Imagine integrat al E-PM1, indiferent de obiectivul ales, fotografiile clare, fara zone estompate sunt aproape garantate.

In plus fata de blitul extern furnizat impreuna cu camera, utilizatorii pot atasa un numar in continua crestere de accesorii clasice Olympus prin Portul de Accesorii 2, cum ar fi Unitatea de Comunicare PENPAL compatibila Bluetooth® care converteste automat fotografiile, pregatindu-le pentru transferul fara fir catre alte dispozitive compatibile sau retelele media de socializare. Pentru stocare in siguranta si transport, eleganta si discreta geanta sport Street imbraca E-PM1 ca o manusa.

E-PM1 este disponibila in negru, alb, argintiu, maro inchis, violet si roz metalizat de la inceputul toamnei 2011.

 

Caracteristici principale E-PM1:

Design

• Cea mai compacta si mai usoara camera din lume cu obiective interschimbabile

• Design super-stilat disponibil in sase culori atractive

• Inele decorative interschimbabile furnizate cu obiectivele

Calitatea Imaginii

• Puternicul procesor de imagine TruePic VI pentru un timp mai scurt de reactualizare si imagine de calitate excelenta

• Stabilizarea imaginii incorporata, ultra-eficienta pentru filme si fotografii clare, indiferent de obiectiv

• Obiectivul compact M.ZUIKO DIGITAL 14-42mm (28-84mm) 1:3.5-5.6 II R rapid si silentios (compatibil pentru film si fotografii)

• Senzorul eficient de 12.3 Megapixeli High Speed Live MOS pentru performante excelente in conditii de iluminare scazuta si inregistrare filme Full HD

• Sensibilitate ISO 12800

• Inregistrare film stereo 1080i Full HD in format AVCHD sau Motion JPEG

Utilizare facila

• Ecran LCD de 3.0'' cu rezolutie de 460,000 puncte

• Sistemul AF Olympus cu 35 de puncte AF, mereu activ, mai rapid ca niciodata, Iluminatorul AF pentru conditii de iluminare redusa si Focalizarea continua in mod AF

• Ghidul Interactiv pentru Filme HD, fotografii si modurile P/S/M/A

• Descriere afisata pentru fiecare punct din meniu

• Live View in modul Film HD si foto

• Functia Live Wheel usor de utilizat

• Mai putine butoane, inseamna mai simplu de utilizat

Creativitate & Flexibilitate

• Sase Filtre Art creative pentru modurile Film HD si foto

• Port Accesorii 2 pentru compatibilitate cu familia in continua crestere a accesoriilor PEN

• Compatibila cu 20 obiective Micro Four Thirds, 27 obiective Four Thirds si mai mult de 500 alte obiective (via adaptor)

• Viteza obturator 1/4000th sec. cu fotografiere secventiala de 5fps

• Mod Expunere Multipla pentru 2 imagini RAW

• Durata de viata lunga a bateriei Li-ion BLS-5

Alte caracteristici

• Blit extern, furnizat, care poate fi inclinat

• Fotografiere 3D

• Redare cu temporizator

• Compatibilitate cu cardurile SDXC si Eye-Fi

• Control wireless al blitului

Va fi disponibila de la inceputul toamnei 2011.

Cele mai citite