Samsung Galaxy Z - caracteristici

Au aparut noi imagini cu telefonul Samsung Galaxy Z, o versiune mai mica a telefonului coreean Galaxy S2 care a furat din cota de piata a iPhone-ului de la Apple dupa lansarea sa din luna aprilie. Au fost dezvaluite noi imagini cu Samsung Galaxy Z, versiunea mai mica a rivalului iPhone: Samsung Galaxy S2.

Desigur, chiar daca este versiunea mai mica, Samsung Galaxy Z beneficiaza totusi de doua procesoare de 1GHz alimentate de Tegra 2 si o camera de 5 megapixeli capabila sa inregistreze video 720p.

Arata extraordinar, cu un design ce evidentiaza faptul ca este un telefon premium, mai mult chiar decat in cazul telefonului Galaxy S 2, oricum, nu te astepta sa aiba un ecran la fel de mare. Samsung Galaxy Z beneficiaza de un ecran de 4.2 inch WXGA.

Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy Z utilizeaza Android 2.3 si beneficiaza de spatiu de stocare de 8GB, deci nu vei ramane fara spatiu atunci cand inregistrezi video HD.

Telefonul este disponibil pentru pre-comanda in Suedia dar nu stim daca Samsung Galaxy Z va ajunge si in magazinele noastre.

Samsung_GalaxyZ_610px_w500

Cele mai citite