Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Aplicatii iPhone: Google+ soseste in curand la App Store

O aplicatie iPhone pentru noul rival Facebook, anuntat saptamana aceasta, se va alatura aplicatiei Android 2.1 inclusa o data cu lansarea retelei sociale Google+.

Google a recunoscut ca lucreaza la o aplicatie pentru iPhone, dar nu a spus niciun cuvant legat de lansarea unei aplicatii pentru utilizatorii de smartphone-uri BlackBerry, Windows Phone sau Nokia Symbian.

Aplicatia pentru iPhonne alaturi de cea pentru Android ar putea ajuta Google sa reuseasca de data aceasta, dupa ce Google Buzz a esuat lamentabil.

Google+ functioneaza inca pe baza de invitatie, dar cei interesati pot lua legatura cu un utilizator curent al relelei de socializare Google pentru a putea intra in reteaua de socializare.

Cea mai recenta aventura sociala Google se apropie cel mai mult de Facebook, fata de incercarile sale anterioare. Utilizatori pot distribui link-uri web, imagini si videoclipuri, Google+ fiind orientat mai mult pe coordonarea de grup decat cea individuala. Afla mai multe despre reteaua de socializare Google Plus.

google_romania

Cele mai citite

Error: No articles to display