Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech Wireless Keyboard K360 - tastatura mica

Logitech a lansat Wireless Keyboard K360, o tastatura compacta care permite o utilizare confortabila cu laptop-ul sau netbook-ul personal, datorita unui layout familiar. Cu ajutorul design-ului ce elimina spatiul inutil, Logitech Wireless Keyboard K360 are o dimensiune cu 20% mai mica fata de o tastatura normala.

''Logitech a observat limitarile tastaturii laptop-urilor si a netbook-urilor, iar noua tastatura le ofera utilizatorilor spatiu pentru a se bucura de confortul unui design familiar, fara a sacrifica usurinta utilizarii'', a precizat Thibauld Nolf, manager de produs pentru tastaturi si combo in cadrul Logitech Europa. ''Nu doar ca Logitech Wireless Keyboard K360 ofera un setup usor si ani de autonomie a bateriei, dar tastele de Internet si media inlesnesc accesul la divertisment printr-o singura tastare.''

Logitech Wireless Keyboard K360 dispune de o autonomie de trei ani a bateriei, in functie de utilizare, si o setare plug-and-play care dureaza cateva secunde. Conectivitatea Logitech Advanced wireless 2,4 GHz ofera fiabilitatea unei conexiuni prin cablu dar printr-o conexiune wireless.

In plus, receiver-ul Logitech Unifying este indeajuns de mic pentru a ramane in laptop-ul tau, asa ca nu e nevoie de a-l scoate cand te muti dintr-un loc in altul. Poti adauga un mouse compatibil, tastura sau number pad, fara a mai avea grija numeroaselor receivere USB.

Tastatura Logitech Wireless K360 va fi disponibila in Romania din luna august la un pret recomandat de 129 Lei.

 

Logitech Wireless K360

Cele mai citite

Error: No articles to display