Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Navigatia Google Transit disponibila la Android

Noua oferta functioneaza pentru sute de orase din intreaga lume. Google a lansat de curand o noua versiune a aplicatiei Maps pentru Android. Chiar daca aceasta nu a suferit modificari majore, aceasta a duce o noua caracteristica interesanta: navigatia Transit. Aceasta acopera deocamdata peste 447 de orase, niciunul din Romania.

Aceasta noua caracteristica se adreseaza celor care folosesc transportul in comun. Se deschide aplicatia maps, se selecteaza punctele de inceput si sosire, se apasa butonul Transit si poti pleca la drum.

Aplicatia preia apoi traseul tau si iti spune unde se afla autobuzul sau trenul in care te afli si la ce statie trebuie sa cobori. Functioneaza pe fundal in timp ce te joci pe telefon si chiar vibreaza atunci cand te apropii de finalul drumului.

Evident, Transit Navigation va functiona doar la suprafata pamantului, si in timp ce functioneaza pentru 400 de orase din intreaga lume, retineti ca va efecta cautari prin stive de date. E mai bine sa o folositi acasa decat in strainatate. Poti vedea mai multe in videoclipul de mai jos.

google-transit-navigation_w500

Cele mai citite

Error: No articles to display