Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kaspersky Lab lanseaza programul ''Rabla Software''

Kaspersky Lab Romania lanseaza programul ''Rabla Software'': in perioada 11 iulie – 31 august 2011, fiecare companie beneficiaza de o reducere de 50% la achizitionarea unei suite de securitate Kaspersky Lab pentru business, la inlocuirea solutiei antivirus pe care deja o utilizeaza. Sunt eligibile licentele valabile – apartinand altor produse de securitate pentru companii – sau cele expirate de maximum 3 luni.

''Stim cat de importanta este protectia infrastructurii IT pentru companii, de aceea programul ''Rabla Software'' are rolul de a facilita accesul acestora la o suita de securitate superioara'', afirma Teodor Cimpoesu, Managing Director Kaspersky Lab Romania si Bulgaria. ''Prin intermediul partenerilor nostri din intreaga tara, companiile pot schimba solutia de securitate pe care o folosesc cu una din suita Kaspersky Open Space Security sau din gama solutiilor de securitate dedicata'', completeaza Cimpoesu.

Pentru a primi reducerea de 50% la achizitionarea unui produs Kaspersky Lab, companiile trebuie sa faca dovada utilizarii unei alte solutii antivirus business, pe care doresc sa o inlocuiasca, prin prezentarea fizica sau electronica a facturii de achizitie, a certificatului de licentiere sau a contractului. De asemenea, pot beneficia de discount-ul de 50% maximum 150% din numarul de statii pentru care se prezinta dovada.

Kaspersky Open Space Security ofera protectie anti-malware superioara tuturor tipurilor de infrastructuri IT de business, integrata intr-o singura suita de aplicatii compatibile cu o gama larga de platforme. Fiecare statie de lucru, laptop, server de fisiere, server de e-mail, gateway de Internet si smartphone va fi protejat, asigurand compania ca reteaua este complet securizata, chiar daca angajatii nu lucreaza doar de la birou, ci si din afara lui.

 

Kaspersky Lab logo

Cele mai citite

Error: No articles to display