Sony Vaio SA - super laptop pentru business

De asemenea, noul SA este extrem de portabil, avand o greutate de numai 1,68 kg. Carcasa este construita din aliaj de magneziu cu un suport pentru palma ergonomic din aluminiu, iar noua articulatie nu distrage atentia de la ecran.

Ecranul mat VAIO Display Plus de 13,3'' (33,7cm) cu acoperire anti-reflexie avansata permite vizualizarea documentelor indiferent de conditiile de iluminare, afara sau in spatii inchise. Ecranul panoramic cu rezolutie Full HD (1920 x 1200) este ideal atat pentru vizualizarea si editarea documentelor, cat si pentru vizionarea filmelor in format Blu-ray in cele mai bune conditii.

Sony VAIO SA

Integrate inteligent in carcasa subtire a notebook-ului, procesorul Intel Core i7 Sandybridge si unitatea de stocare SSD de 256GB ofera performantele unei statii de lucru profesionale cu o viteza de sase ori mai mare in transferul de date comparativ cu sistemele echipate cu HDD (hard disk drive). Astfel se reduce semnificativ timpul in care utilizatorii realizeaza orice tip de sarcina. Productivitatea este extinsa si mai mult prin intermediul conectivitatii 3G de banda larga VAIO Everywair, care permite accesul la internet prin intermediul retelelor mobile.

Sistemul Grafic Hibrid Dinamic optimizeaza in mod inteligent performantele grafice in functie de gradul de dificultate al activitatii, comutand manual intre unitatea Intel integrata si unitatea grafica AMD Radeon™ HD seria 6630M. Avantajul principal al sistemului hibrid este asigurarea permanenta a echilibrului intre performanta si autonomie, fie ca urmariti un film HD, fie ca pur si simplu luati notite.

Functiile de ''Fast boot'' si cea de acces rapid la internet se pot dovedi de mare ajutor pentru utilizatorii care sunt tot timpul in miscare si sunt contra cronometru. Functia ''Fast boot'' reduce cu 50% timpul de pornire al sistemului, astfel incat utilizatorii pot accesa o informatie ''de ultima ora'' chiar inaintea unei intalniri importante.

In plus, noul VAIO SA dispune de tastatura iluminata cu taste izolate care permite tastarea comfortabila zi si noapte. Senzorul de lumina ambianta reduce iluminarea ecranului si porneste iluminarea tastaturii asigurand confortul si cresterea autonomiei atunci cand lumina ambianta e insuficienta.

 


Model

VPCSA2Z9E

Procesor

Intel® Core™ i7-2620M

Sistem de operare

Windows® 7 Professional (64bit), cu Service Pack 1

Memorie RAM

8GB DDR3 1333Mhz SDRAM

Unitate de stocare

Flash SSD 256GB, RAID 0

Ecran

33,7cm (13,3’‘) VAIO Display Plus (1600 x 900)

Grafica hibrida

AMD Radeon™ HD 6630M + Intel® HD 3000

Unitate optica

Blu-ray Disc™ Drive cu DVD SuperMulti

Altele

WLAN 802.11b/g/n; 3G WWAN; Bluetooth® 2.1; Hi-Speed USB 2.0 (x2), SuperSpeed USB 3.0 (x1); Camera web HD’‘Exmor’‘; Butoane VAIO Assist, Fast boot

Dimensiuni (DxHxW)

224,5 x 23,3 x 331mm (aproximativ)

Greutate

Aproximativ 1,68kg (cu bateria integrata)

Cele mai citite