Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/jw_allvideos/jw_allvideos/includes/js/behaviour.js?v=6.1.0
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Lansare Call of Juarez: The Cartel

Ubisoft, alaturi de Best Distribution si Microsoft, va invita la lansarea oficiala a mult asteptatului joc Call of Juarez: The Cartel. Evenimentul va avea loc vineri, 22 iulie, in Concept Store-ul GameShop.ro, incepand cu orele 16:00.

A treia parte a seriei Call of Juarez se desparte de lumea spaghetti western si propune o poveste contemporana, in care trei ''eroi'' moderni pornesc intr-o misiune de a dobori unul dintre cele mai mari organizatii criminale. Povestea din The Cartel porneste din Los Angeles-ul zilelor noastre si se dezvaluie prin intermediul a trei campanii, fiecare prezentand evenimentele din perspectiva unuia dintre cei trei protagonisti. Cele 15 misiuni pot fi parcurse si in modul cooperativ, alaturi de doi prieteni. Gameplay-ul este adaptat scenariului modern, misiunile incluzand raiduri asupra plantatiilor de canabis, sarcini de protectie a martorilor, interogari dure, misiuni sub acoperire, urmariri cu masina si multe altele.

call-of-juarez-the-cartel

Ca sa aflati mai multe despre ce aduce nou si cum se prezinta Call of Juarez: The Cartel, va invitam pe toti la evenimentul de lansare care va fi prezentat de redactorul emisiunii Zona IT de la TVR, Andrei Ene. Jocul va putea fi incercat pe console Xbox 360. Nu vor lipsi nici concursurile care vor aduce premii importante: pe langa hanorace, tricouri, participantii vor putea castiga si copii promotionale ale jocului.

Astfel, toti cei curiosi de cruciada fortelor de ordine impotriva crimei organizate sunt asteptati vineri, 22 iulie incepand cu orele 16:00 la Concept Store-ul GameShop.ro situat pe strada Sf. Vineri nr.25.

In plus, cei care fac precomanda la joc pana la data lansarii pe site-ul www.gameshop.ro, primesc automat un cod care le permite sa deblocheze doua arme extra in joc: Steyr TMP si Walther P99.

Iata clipul de prezentare:

Cele mai citite

Error: No articles to display