Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Garmin GPSMAP 62stc si GPSMAP 62sc dispun de camera foto de 5 megapixeli

Garmin a lansat noile modele din seria de top GPSMAP 62, dispozitive handheld dedicate mediului outdoor. Modelele GPSMAP 62stc si GPSMAP 62sc dispun de camera foto de 5 megapixeli ce localizeaza automat fotografiile realizate, functie ce iti inlesneste intoarcerea in locul preferat.

Cand o fotografie este realizata la 5 megapixeli cu ajutorul auto-focusului camerei, aceasta este localizata geografic, adica coordonatele locului sunt salvate si codificate in fisier, astfel ca informatia geografica poate fi utilizata in orice moment ca punct de referinta sau ca destinatie la care se poate ajunge prin ghidare GPS. Si pentru ca dispozitivele GPSMAP sunt rezistente la apa, camera foto va realiza fotografii chiar si in cele mai grele conditii. Memoria integrata (3,5 GB la ambele modele) permite realizarea de fotografii dupa plac. Odata ce GPSMAP 62stc sau GPSMAP 62sc sunt conectate prin USB, poti folosi my.Garmin.com pentru a identifica fotografiile, simplifica selectia si la final, stoca fotografiile online pentru a fi admirate de prieteni si familie.

Dotat cu un ecran de 2,6 inch lizibil la lumina puternica a soarelui, interfata intuitiva push-button, o baterie cu o autonomie de 16 ore de viata, un receiver GPS de inalta sensivitate si o antena quad helix pentru o receptie de neegalat, seria GPSMAP 62 se muleaza pe activitati si interese variate. Datorita unui proces de navigatie imbunatatit si datelor de elevatie digitale (DEM), utilizatorii ce navigheaza catre o destinatie pe un drum activ, vor observa schimbarile in elevatie care vor urma, dar si cele care au trecut. De asemenea, punctele intermediare si alte locatii cheie de-a lungul traseului activ, precum punctul de pornire, cel de final si punctele de elevatie inalte si joase, apar pe harta si pe paginile traseului activ.

Modelele GPSMAP 62 ce includ un ''s'' in denumire includ o busola in trei axe si conectivitate wireless pentru impartasirea de rute, puncte intermediare si puncte cache intre dispozitivele handheld Garmin compatibile. Aceste modele dispun de un barometru altimetric care vede schimbarile in presiune pentru a indica altitudinea precisa.

Garmin GPSmap 62sc

Modelele GPSMAP 62 ce au inclus ''t'' in denumire dispun de harti de recreere europene de 1:100k cu detalii al nivelului strazii si o harta de baza globala cu relief umbrit. Acoperirea detaliata include drumuri principale, drumuri urbane si locale, autostrazi, strazi de coasta, rauri si lacuri, dar si parcuri nationale, paduri si zone salbatice. In plus, poti cauta in functie de punctele de interes, de nume sau proximitatea locatiei tale si poti vizualiza contururi de teren, elevatii topografice, varfuri si puncte geografice.

Garmin GPSmap 62stc

Fiecare model al seriei GPSMAP 62 este compatibil cu serviciul de cartografiere BirdsEye™ Select (www.garmin.com/birdseye), cu comunitatea cu acces gratuit Garmin Connect™ (www.garminconnect.com), dar si cu serviciul Custom Maps ce ajuta la transferul hartilor digitale sau de hartie pe dispozitivele handheld. Compatibile atat cu calculatoarele cat si cu Mac-uri, aceste servicii completeaza plaja de facilitati oferite de Garmin, precum City Navigator®, NT pentru directionari pas-cu-pas pe strazile oraselor, Blue Chart® g2 pentru navigatie maritima si harti Garmin TOPO pentru detaliere a terenului.

Geocacherii vor fi foarte multumiti de caracteristicile modelului GPSMAP 62, ce descarca rapid informatii cache direct de pe dispozitiv. Fiecare model stocheaza si afiseaza informatii cheie precum locatia, terenul, nivelul de dificultate, indicii si descrieri, asa incat sa nu cari harti printate cu tine. Mai multe despre activitatile de geocaching se gasesc pe www.garmin.com/geocaching si www.OpenCaching.com.

Noile dispozitive Garmin GPSMAP 62 vor fi disponibile din luna august la un pret de 499 Euro, respectiv 549 Euro.

Cele mai citite

Error: No articles to display