Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech Touch Lapdesk N600

Logitech a lansat Touch Lapdesk N600, suport ce dispune de un touchpad care face usoara manipularea continutului de pe Internet, pentru a naviga confortabil de pe laptop-ul asezat pe genunchi.

''Am observat ca utilizatorii folosesc perne sau diverse lucruri din casa pentru a-si proteja genunchii de caldura emanata de laptop,'' a precizat Denis Pavillard, vice presedinte de marketing de produs pentru accesorii de laptop. ''Lapdesk-urile noastre sunt mult mai eficiente si, prin adaugarea unui touchpad multi-touch, vei obtine o capacitate mai mare de navigare prin continutul tau preferat fara sa atasezi periferice aditionale.''

Logitech Touch Lapdesk N600 dispune de un touchpad retractabil de 5 inch, cu navigatie multi-touch. Poti misca cursorul cu un singur deget, poti face scroll folosind doua degete sau poti realiza swipe prin pagini si imagini cu trei degete.

Design-ul multi-stratificat, proiectat pentru a stopa fluxul de caldura, te protejeaza de caldura laptopului, iar suprafata ne-alunecoasa ajuta la mentinerea laptop-ului intr-o pozitie stabila. Pentru a porni, conecteaza receiver-ul mic Logitech Unifying in portul USB al laptop-ului si poti incepe navigarea pe Internet. Pentru o convenienta mai mare, noul lapdesk Logitech ofera o autonomie de sase luni a bateiriei.

Logitech Touch Lapdesk N600 va fi disponibil in Romania din luna septembrie la un pret recomandat de 299 Lei.

 

Logitech Touch Lapdesk N600

Cele mai citite

Error: No articles to display