Logitech Touch Lapdesk N600

Logitech a lansat Touch Lapdesk N600, suport ce dispune de un touchpad care face usoara manipularea continutului de pe Internet, pentru a naviga confortabil de pe laptop-ul asezat pe genunchi.

''Am observat ca utilizatorii folosesc perne sau diverse lucruri din casa pentru a-si proteja genunchii de caldura emanata de laptop,'' a precizat Denis Pavillard, vice presedinte de marketing de produs pentru accesorii de laptop. ''Lapdesk-urile noastre sunt mult mai eficiente si, prin adaugarea unui touchpad multi-touch, vei obtine o capacitate mai mare de navigare prin continutul tau preferat fara sa atasezi periferice aditionale.''

Logitech Touch Lapdesk N600 dispune de un touchpad retractabil de 5 inch, cu navigatie multi-touch. Poti misca cursorul cu un singur deget, poti face scroll folosind doua degete sau poti realiza swipe prin pagini si imagini cu trei degete.

Design-ul multi-stratificat, proiectat pentru a stopa fluxul de caldura, te protejeaza de caldura laptopului, iar suprafata ne-alunecoasa ajuta la mentinerea laptop-ului intr-o pozitie stabila. Pentru a porni, conecteaza receiver-ul mic Logitech Unifying in portul USB al laptop-ului si poti incepe navigarea pe Internet. Pentru o convenienta mai mare, noul lapdesk Logitech ofera o autonomie de sase luni a bateiriei.

Logitech Touch Lapdesk N600 va fi disponibil in Romania din luna septembrie la un pret recomandat de 299 Lei.

 

Logitech Touch Lapdesk N600

Cele mai citite