Cooler Master Storm Sirus 5.1 Surround Sound Gaming Headset

Cooler Master a anuntat lansarea unui nou set de casti pentru gameri: CM Storm Sirus 5.1 Surround Sound Gaming Headset. Beneficiind de 8 difuzoare (4 pe fiecare parte), Sirus ofera un sunet 5.1 puternic, clar si profund, marcand inceputul unei noi generatii de echipamente CM Storm, dedicate gamerilor. Pentru a transmite unde de soc in industria de profil, Sirus ofera sunet real 5.1. Frecventele de bass sunt deservite de cate un difuzor de 40mm, in timp  ce mediile si inaltele sunt redate de cate 3 difuzoare de 30mm, fiecare dintre difuzoare fiind atasat unui canal de sunet. In combinatie cu consola Tactical Mixing, livrata cu castile, se obtine un sistem de sunet 5.1 excelent pentru gaming. In plus, Sirus poseda un microfon unidirectional, dotat cu noise canceling (eliminarea zgomotului), foarte folositor in comunicatiile dintre jucatori.

In completarea tehnologiei vine si comfortul, oferit de design-ul futurist si de incintele mari, care vor sta in jurul urechilor, fara sa se sprijine pe acestea. 

Consola de mixaj Tactical Mixing este capabila de ajustari in timp real pe fiecare dintre cele 8 difuzoare. Jucati un FPS? Reduceti imediat volumul canalului centru si ridicati celelalte canale, pentru a diminua sunetul produs de arma si pasii vostri, simultan cu cresterea abilitatii de a detecta pasii inamicilor, cu acuratete deosebita.

CM Storm Sirus a castigat premiile Red Dot Design Award 2011 si Computex Design & Innovation Award 2011, ambele apreciind aspectul futurist, de carbon, cu suprafete line, care nu pastreaza amprentele, insa ofera aderenta maxima, precum si conceptul celor 8 difuzoare cu control in timp real.

Setul CM Storm Sirus 5.1 Surround Sound Gaming Headset va fi disponibil in Europa incepand cu luna august 2011 la un pret de 119.99 EURO.

 

Cooler Master Storm Sirus

Cele mai citite