Vodafone 555 Blue - noul telefon Facebook

Telefonul Vodafone 555 Blue Facebook a fost dezvaluit oficial inainte de lansarea din august. Vodafone a anuntat oficial cel mai recent ''telefon Facebook'', Vodafone 555 Blue, care se va lansa cu un sistem de operare centrat pe retele sociale.

Dupa telefoanele INQ si HTC - HTC ChaCha - centrate pe Facebook, Vodafone a anuntat ca cel mai recet telefon mobil se va lansa cu sitemul de operare Android cu Facebook integrat, oferind notificari si actualizari de status chiar pe ecranul principal.

Vodafone 555 Blue va veni cu conectivitate 3G si Wi-Fi. Beneficiaza de camera de 2 megapixeli si slor microSD. Il poti  urmari in clipul urmator Vodafone 555 Blue VIDEO!


''Internetul mobil joaca un rol important in viata de zi cu zi a peste 87 de milioane de clienti Vodafone, multi dintre acestia fiind avizi dupa Facebook,'' anunta Patrick Chome, director Group Terminals Vodafone.

El a adaugat ''Vodafone 555 Blue este un telefon mobil unic si inovativ, creat de Vodafone pentru a oferi o experienta Facebook simpla,dar puternica pentru cei care vor sa ramana in legatura cu prietenii, oriunde ar fi.''

Chiar daca Vodafone nu a oferit o data exacta a lansarii si nici nu a confirmat un pret, zvonurile spun ca telefonul Vodafone 555 Blue va avea un pret de aproximativ 350 lei.

Vodafone-555-Blue

Cele mai citite