Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac este compatibila cu Apple Mac OS X Lion

Kaspersky Lab anunta ca solutia de securitate Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac este compatibila cu noua versiune a sistemului de operare Apple Mac OS X Lion. Utilizatorii care folosesc deja suita Kaspersky Lab pentru Mac au primit o actualizare automata a produsului, pentru a-si mentine sistemul la cel mai inalt nivel de protectie.

Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac foloseste multiple tehnologii de securitate, precum bazele de date cu semnaturi – atat pentru Mac, cat si pentru Microsoft Windows sau Linux – analiza euristica, dar si tehnologii avansate de tip ''cloud''. Utilizatorii sunt protejati in fata celor mai noi tipuri de malware, impiedicand raspandirea acestora in retelele de calculatoare, care folosesc platforme de operare multiple. Solutia de securitate a fost lansata in noiembrie 2010, devenind una dintre cele mai populare suite antivirus pentru Mac.

Mac OS X Lion reprezinta o actualizare importanta pentru Mac OS X, aducand schimbari semnificative in interfata grafica si in elementele de baza ale arhitecturii sistemului de operare. Noua suita Kaspersky Anti-Virus 2011 for Mac este acum disponibila, Kaspersky Lab sfatuind utilizatorii noi sa descarce ultima versiune a produsului direct de pe site-ul oficial al companiei.

 

Kaspersky Lab logo

Cele mai citite

Error: No articles to display