Noul smartphone Samsung Galaxy R

Samsung a anuntat lansarea Samsung Galaxy R, cel mai recent smartphone pe baza de Android™ 2.3 (Gingerbread). Cu un design metalic subtire si usor, Galaxy R ofera performante inegalabile datorita procesorului Dual Core si o gama vasta de functii avansate pentru experiente sociale si continut. Carcasa chic si subtire are o grosime de numai 9,55 mm, iar aspectul metalic sofisticat evidentiaza caracterul rafinat al dispozitivului, facandu-l un accesoriu esential. Cu toate ca dispozitivul este extrem de usor (doar 131 de grame) si elegant conturat, acesta este prevazut cu o baterie puternica de 1650 mAh cu tehnologia avansata Samsung de consum de enegie – asigurand 580 de minute de timp de conversatie si 550 de ore de stand-by.

Samsung Galaxy R

Utilizatorii pot face fotografii de inalta calitate si clipuri video in HD pe care sa le ruleze pe ecranul tactil Super Clear LCD de 4,19''. Cu un consum de energie mai mic decat cel al dispozitivelor concurente, claritate sporita si un unghi de vizualizare mai mare, ecranul Super Clear LCD asigura o experienta vizuala deosebita.

Samsung Galaxy R este echipat cu un procesor performant Dual Core, oferind multitasking sporit, navigare web si incarcare foarte rapide. Procesorul performant ofera posibilitatea de a inregistra materiale video HD 720p si redare Full HD 1080p (Divx, WMV, MP4, H.264 B/P) la 30fps. Descarcarea extrem de rapida este posibila datorita conexiunii HSPA+: astfel filmele, jocurile si muzica pot fi descarcate mai rapid oriunde si oricand.

Samsung Galaxy R back

Conectivitatea dispozitivului este sporita de conexiunea Bluetooth 3.0 HS si de suportul USB 2.0, permitand conectarea la alt dispozitiv USB fara a folosi un PC. Conexiunea Dual Channel Wi-Fi este, de asemenea inclusa ca standard, asigurand o viteza sporita la conectare, in timp ce includerea Kies 2.0 si Kies Air asigura un mai bun management al conectivitatii wireless.

Performata, in combinatie cu forma compacta a dispozitivului si durata prelungita de viata a bateriei, face din Galaxy R dispozitivul ideal pentru pasionatii de tehnologie care isi doresc un telefon premium, stilat, de inalta performanta.

Pe langa utilizarea platformei intuitive Android 2.3 (Gingerbread), smartphoneul include si Samsung Hubs care imbogateste experienta utilizarii. Samsung Hubs ofera acces la continut oricand, oriunde si asigura conectivitate continua cu cercul social al utilizatorilor.

Hub-urile incluse sunt:

• Social Hub care combina contactele, calendarul si emailul utilizatorului, alaturi de mesageria instant si conexiunile de social networking, toate in cadrul unei interfete usor de utilizat, care iti asigura controlul vietii sociale de oriunde.

• Music Hub care ofera acces la peste 14 milioane de piese, noi si vechi, ceea ce transforma GALAXY R in propriul tonomat.

• Readers Hub ce permite utilizatorului sa accese oricand si oriunde o biblioteca vasta, compusa din peste 2,3 milioane de carti, 2.000 de ziare si 3.000 de reviste, intr-o varietate de limbi.

• Game Hub incorporat ce ofera o experienta extraordinara de gaming atat pentru amatorii, dar si pentru impatimitii jocurilor pe mobil.

Samsung a imbunatatit functionalitatea smartphone-ului incluzand o serie de alte functii printre care Samsung Voice Command, un serviciu intuitiv de recunoastere a vocii ce permite controlul hands-free. Functia de recunoastere a vocii le ofera utilizatorilor posibilitatea de a asculta mesajele scrise si de a raspunde vocal, in timp ce apelurile, e-book-urile si alte functii pot fi pornite printr-o simpla comanda vocala. Samsung a inclus si functia L!ve Panel, oferind posibilitatea de a personaliza ecranul principal si de a imbunatati experientele vizuale cu efecte 3D.

Functia ''Find My Mobile'' le permite utilizatorilor sa localizeze, sa apeleze, sa blocheze dispozitivul de la distanta si sa activeze istoricul de apeluri atunci cand smartphone-ul a fost pierdut sau furat. Acest lucru inlatura grijile legate de pierderea dispozitivului sau a unor date confidentiale.

Galaxy R va fi disponibil incepand din iulie in Europa si va fi inclus succesiv pe pietele globale incluzand Asia.

Samsung Galaxy R front

 

Retea

HSPA + 21Mbps / HSUPA 5.76Mb

EDGE/GPRS Class 12

Procesor

Dual Core Application Processor

Display

4.19’‘ WVGA Super Clear LCD

OS

Android 2.3(Gingerbread)

Camera

5 MP, AF cu LED Flash

Frontal: 1.3MP

Video

Codec : MPEG4/H.263/H.264/H263.Sorenson/Divx/Xvid/VC-1

Redare : Full HD 1080p@30fps(Divx, WMV, MP4, H.264 B/P only)

Înregistrare : HD 720p@30fps

Audio

Codec : MP3, OGG, AAC, AAC+, eAAC+, AMR-NB, AMR-WB, WMA, WAV,

MID, AC3, IMY, AAC(Mono)

Music Player cu SoundAlive EQ, Music Recognition

3.5mm Ear Jack, Stereo FM Radio with RDS

Functii cu valoare adaugata

Samsung Apps

Samsung Kies 2.0

Samsung Kies air

Samsung TouchWiz

Samsung L!ve Panel UX

Social Hub

- Contacte Integrate, Calendar Integrat, Inbox unificat

- Basic: POP3/IMAP Email & IM

IM : Google Talk™

Readers Hub

Music Hub

Game Hub

Voice Solution

Find My Mobile

Conectivitate

Bluetooth® technology v 3.0 + HS

USB 2.0 HS

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n

Wi-Fi direct

Senzor

Accelerometru, Busola Digital, Proximitate, Lumina, Giroscop

Memorie

8GB memorie interna + microSD (pana la 32GB)

Dimensiuni

66.7 x 125.7 x 9.55mm, 131g

Baterie

Baterie standard, Li-Ion 1650 mAh

Timp de vorbire : 580 min(3G)

Standby: 550 hours(3G)

Cele mai citite