Olympus SP-810UZ - expertul in fotografii

Olympus SP-810UZ este mai mult decat o camera atractiva. Este un expert in fotografii si filme HD. Obiectivul zoom panoramic rapid 1:2.9-5.7 24-864mm in combinatie cu Stabilizatorul Dual de Imagine si Sensibilitatea ISO ridicata, garanteaza fotografii extrem de clare eliminand aproape complet cadrele estompate din clipurile video. Iar daca un meci dinamic de volei pe plaja trebuie imortalizat in fotografii, atunci intra in joc Focalizarea continua in mod AF. Aceasta functie pastreaza focalizarea subiectilor chiar daca acestia se misca inspre si dinspre cadru.

Oricine cu simt creativ va fi incantat de cele 10 Filtre Magice, care pot fi aplicate aproape in totalitate atat fotografiilor cat si filmelor. Acestea includ noile Miniature si Reflection. Miniature da fotografiilor tale aspectul unui model in miniatura datorita intensificarii culorilor si contrastului (prin reducerea adancimii campului) iar Reflection simuleaza o reflexie magica orizontala a subiectului, ca si cand s-ar afla in dreptul luciului perfect plat al unei ape. Mai mult, obiectivul panoramic rapid de precizie ofera si fotografilor incepatori toate sansele sa experimenteze estomparea fundalului pentru a obtine fotografii extraordinare. In Modul 3D, SP-810UZ combina doua fotografii ale aceluiasi subiect obtinute din unghiuri diferite pentru a genera imagini dinamice 3D care pot fi vizionate cu un ecran adecvat tridimensional. O alta functie creativa este In-Camera Panorama care te va ajuta sa inregistrezi o fotografie panoramica a orizontului prin simpla rotire a camerei de-a lungul scenei. Astfel, camera va inregistra trei cadre pe care le va uni.

Olympus SP810UZ

Pentru a-ti admira imaginile la calitate maxima HD, poti conecta camera la un televizor prin iesirea HDMI. Pentru previzualizari impresionante, SP-810UZ integreaza un ecran LCD mare si luminos de 3 inci in format 16:9. Este de asemenea compatibila cu cardul Eye-Fi, care permite transferul facil al fotografiilor prin WLAN.

Eliminand setarile manuale care ti-ar fi consumat timpul pretios, SP-810UZ te ajuta sa te concentrezi asupra lucrurilor esentiale. Modul Inteligent Auto recunoaste pana la cinci cele mai des intalnite scenarii foto si optimizeaza automat setarile precum focalizarea si stralucirea. Datorita setarilor aditionale ca Tehnologia Avansata de Detectare a Fetei sau Modul Beauty, inregistrarea imaginilor de inalta calitate folosind SP-810UZ este o joaca de copii.

SP-810UZ este disponibila in negru sau argintiu, de la inceputul lunii Septembrie.

Cele mai citite