Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Detalii Diablo III; conexiune permanenta la internet + magazin integrat

In acest inceput de saptamana Blizzard si-a dat drumu la gura si a anuntat noi detalii cu privire la probabil cel mai asteptat joc din toate timpurile, Diablo III. Astfel, 3 vesti, una mai rea, alta mai buna si alta mai de legatura, au fost oferite publicitatii. Sa incepem cu cea rea si sa imbunam astfel fanii pe parcurs.

Blizzard, va adopta pentru acest joc modelul de DRM folosit de Ubisoft in Driver San Francisco si alte cateva jocuri, astfel incat, Diablo III va necesita o conexiune permanenta la internet pentru a putea fi jucat. De asemenea, Blizzard nu va permite in niciun fel moduri create de fani pentru a schimba sau imbunatati diferite aspecte, precum interfata sau alte lucruri ce nu afecteaza nucleul de baza al jocului.

Va mai amintiti imediat dupa lansarea Diablo II, acele magazine aparute ca din senin, care s-au imbogatit peste noapte vanzand obiecte rare din joc? Pentru a contracara aceasta tendinta, Blizzard a decis sa ofere un sistem in joc, prin care jucatorii sa poate vinde propriile obiecte pe bani adevarati. Acest sistem nu va functiona precum un 'Item Mall' dintr-un joc MMO Free to Play, producatorii oferind spre vanzare in acest magazin doar obiectele jucatorilor, acestia avand libertatea de a-si seta propriile preturi.

diablo 3

Cele mai citite

Error: No articles to display