Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

League of Legends: Dominion, o noua harta pentru un nou mod de joc

Dupa lungi asteptari iata ca am primti si vestea mult asteptata, Riot introducand in jocul MOBA League of Legends o noua harta intitulata Crystal Scar. Odata cu aceasta harta a fost introdus si un nou mod de joc, Dominion, in care campionii vor fi nevoiti sa captureze si sa protejeze 5 puncte strategice de pe harta, acest mod fiind si o premiera in jocurile de acest gen.

Noul mod de joc, foarte asemenator cu arenele din World of Warcraft sau modurile din Team Fortress 2, introduce o harta, destul de compacta, in care 5 puncte strategice sunt asezate in cerc sub forma unei stele. Spre deosebire de modul anterior, in Dominion, campionii vor incepe de la nivelul 3, acestia primind un surplus de gold prin care sa isi achizitioneze obiecte ajutatoare in lupta.

De asemenea, pentru a balansa gameplay-ul rapid introdus cu noul mod de joc, noi obiecte au fost introduse, astfel incat unii campioni sa nu fie defavorizati in fata altora.

Turnurile au fost si ele schimbate, fiecare punct strategic urmand sa atace echipa opusa celei ce detine controlul asupra zonei de influenta.

 

league of legends dominion

Cele mai citite

Error: No articles to display