Lansare Canon IXUS210

Disponibil pe negru, argintiu, auriu si roz, noul IXUS 210 pune la dipozitie, intr-un corp metalic, un senzor de 14.1 MP si un set de lentile Canon de 24mm - ce ofera performante de top, caracteristice stilului IXUS. O noua interfata de utilizare, bazata pe tehnologia tactila, impreuna cu meniul "Hints and Tips" afisat pe ecran, usureaza operatiile de captura, navigare si partajare a pozelor.

IXUS 210 este cel mai avansat model cu touch screen din gama IXUS. Folosind icoanele mari, tactile, utilizatorii pot accesa rapid functiile comune ale camerei, in timp ce un meniu usor de utilizat, bazat pe tehnologie tactila, faciliteaza accesul la celelalte functii. Modulul Touch AF permite utilizatorilor sa focalizeze subiectul printr-o simpla atingere a acestuia pe ecran. Daca subiectul este in miscare, modulul integrat Servo AF/AE il va urmari in mod automat, optimizand atat focalizarea cat si expunerea.

IXUS_210

Vizualizarea fotografiilor este usoara si intuitiva, utilizatorii trebuind doar sa rasfoiasca fotografiile cu ajutorul degetelor, folosind ecranul tactil. Optiunea "Touch Actions" permite utilizatorilor sa sincronizeze gesturile facute pe ecran cu functiile utilizate in mod curent, precum etichetarea imaginilor ca favorite sau stergerea, rotirea, ori partajarea imaginilor din colectie.

Culoarea meniului si dispunerea icoanelor afisate pe ecran pot fi personalizate – permitand configurarea interfetei astfel incat sa se potriveasca cu preferintele si stilul utilizatorului. Optiunea "Hints and Tips" ghideaza utilizatorii la folosirea functiilor camerei, ajutandu-i sa inteleaga cand si unde sa le folosesca pentru a captura imaginea perfecta.

Ecranul PureColor II Touch LCD de 8.8cm (3.5‛) ofera utilizatorilor suficient spatiu pentru a naviga usor prin interfata tactila a camerei. Multumita unei reproduceri vaste de culori si unui contrast ridicat, utilizatorii se pot bucura de imagini bogate in culoare din aproape orice unghi de vizualizare. Functia Active Display permite utilizatorilor sa vizualizeze fotografiile efectuate prin simpla atingere a marginilor laterale ale camerei.

IXUS_210_PINK

IXUS 210 ofera un design de exceptie si imagini la o calitate de neegalat. Detinand un set de lentile Canon cu unghi extins, de 24mm – IXUS 210 este o camera ideala pentru fotografierea peisajelor sau a grupurilor mari, unde un camp de vizualizare mai mare este necesar pentru a capta intreaga scena. IXUS 210 dispune de zoom optic 5x ce permite utilizatorilor sa se apropie si mai mult de actiune. Stabilizatorul optic de imagine si tehnologia Motion Detection lucreaza impreuna pentru a diminua efectul de blur, reducand tremuratul camerei si detectand prezenta miscarilor din cadru. În plus, procesorul DIGIC 4 disponibil pe modelul IXUS 210 ofera sensibilitate ridicata, focalizare rapida si culori naturale.

IXUS 210 integreaza o gama completa de tehnologii si functii, ce ofera utilizatorului capabilitatea de a obtine fotografia perfecta, de fiecare data. Modulul Smart Auto impreuna cu tehnologia Scene Detection poate identifica pana la 22 de scene diferite, analizand inteligent conditiile de fotografiere si aplicand in mod automat setarile optime. Astfel, indiferent daca fotografierea se realizeaza ziua sau noaptea, utilizatorul se poate relaxa stiind ca toate setarile necesare sunt ajustate de camera in mod automat.

Modulul Smart Flash Exposure a fost introdus si la modelul IXUS 210 – permitand camerei sa controleze eficient flash-ul. De exemplu, la fotografierea portret intr-o zi luminoasa, Smart Flash Exposure va identifica umbrele de pe fata subiectului, ajustand flash-ul pentru a le elimina. Pentru a preveni supraexpunerea la fotografierea de aproape, modulul Smart Flash Exposure va detecta cat de reflexiv este subiectul, precum si distanta acestuia fata de lentila, setand puterea flash-ului in functie de acesti parametri.

Prin intermediul tehnologiei Face Detection, IXUS 210 poate identifica pana la 35 de fete intr-un singur cadru inainte de a ajusta focalizarea, expunerea, flash-ul si balansul de alb. Un nou mod Smart Shutter ofera modalitati ingenioase de a controla fotografierea folosind tehnologia Face Detection. În modul Smart Shutter, multumita optiunii Wink Self-Timer, utilizatorul poate declansa fotografierea folosind un zambet sau un simplu semn din ochi. FaceSelf-Timer declanseaza fotografierea la doua secunde dupa ce a detectat o noua fata in cadru. Datorita acestor functii inovative, utilizatorii modelului IXUS 210 pot obtine fotografii de exceptie, inclusiv autoportrete, fara a necesita prezenta unei persoane la comanda camerei.

O serie de noi moduri de fotografiere transforma captarea imaginilor intr-o operatie distractiva si usor de realizat. Efectul Fish-eye permite utilizatorilor sa obtina efectul dat de o lentila fish-eye, in timp ce Miniature Effect imita efectul dat de o lentila 'Tilt–Shift' – obiectele fotografiate avand aspectul unor miniaturi. IXUS 210 pune la dispozitie modul Low Light si ofera utilizatorului abilitatea de a fotografia in conditii intunecate si la o rezolutie redusa, extinzand gama de conditii in care camera foto poate fi utilizata.

Noul mod de redare Smart Shuffle usureaza vizualizarea imaginilor, prin selectarea si afisarea a patru imagini propuse, sugestie ce are la baza fotografia vizualizata la momentul respectiv. Acest aspect permite utilizatorului sa vizualizeze imagini captate in situatii sau cu setari similare.

Utilizatorii modelului IXUS 210 pot realiza capturi video in format High Definition (HD) la o rezolutie 720p. Cu ajutorul unei functii de publicare pe YouTube™, integrata in pachetul software CameraWindow, utilizatorii care s-au inregistrat deja pe YouTube™ pot descarca inregistrarile video printr-o simpla apasare de buton. IXUS 210 detine un port HDMI ce permite conectarea la un dispozitiv de afisare compatibil HDMI.

IXUS 210 este unul dintre primele produse Canon ce permite stocarea pe cardurile SDXC, permitand utilizatorilor sa beneficieze de o capacitate de stocare de pana la 2TB.

Specificatii IXUS 210:

· Senzor 14.1 MP, corp metalic stilat, disponibil in patru culori

· Lentile Canon cu unghi extins la 24mm si zoom optic 5x cu stabilizator de imagine

· Ecran PureColor II Touch LCD Wide de 8.8cm (3.5") cu interfata de control tactila

· Modul Touch AF

· Usor de utilizat cu modulul Smart Auto, tehnologia Face Detection si meniul Hints & Tips

· Filme HD (720p) si conectivitate HDMI

· Smart Shutter cu optiuni Smile, Wink Self-Timer si FaceSelf-Timer

· Smart Flash Exposure si i-Contrast pentru rezultate excelente in toate situatiile

· DIGIC 4 si Servo AF/AE pentru timp de raspuns rapid si imagini de calitate ridicata

· Moduri de fotografiere ce includ efectele Low Light, Fish-eye, Miniature si Creative Light

Cele mai citite