Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

FIFA Online Open BETA lansat

Electronic Arts a anuntat in decursul acestei dimineti, ca jocul creat de studioul EA Sports, FIFA Online, primul joc MMO downlodabil FIFA creat exclusiv pentru PC este disponibil fanilor din intreaga lume gratuit.

Inregistreaza-te acum si ia parte la turneul mondial 2010 FIFA World Cup Africa de SUD. Poti participa de unul singuri sau alaturi de prieteni online, intr-o creatie digitala autentica a Cupei Mondiale.

Din data de 3 Februarie peste 20.000 fani ai fotbalului din intreaga Europa au participat la stadiul Closed BETA al jocului si au ajutat la dezvoltarea lui pana in prezent. Content nou va fi adaugat bazat pe feedbackul jucatorilor.

FIFA Online dispune de 28 ligi licentiate, 500 cluburi si peste 15.000 jucatori, oferind posibilitatea jucatorilor sa aleaga echipa favorita sau sa creeze un nou dream team prin achizitii si transferuri.

Jocul va fi lansat in lumea intreaga in stagii. Faza de testare Open BETA va dura intre 6 luni si 1 an, ca mai apoi, dupa lansare, jocul sa preia modelul Free to Play cu micro-tranzactii.

Il puteti descarca de pe TechZone.ro

alt

Cele mai citite

Error: No articles to display