Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Football Manager 2012 anuntat

Sports Interactive a anuntat astazi ca managerul de fotball Football Manager va fi prezent si in versiunea 2012 pe PC-urile fanilor din intreaga lume, urmand sa introduca peste 800 de imbunatatiri la sistemul de transfer al fotbalistilor, la sistemul de cautare a tinerelor talente si bineinteles la engine-ul 3D ce simuleaza jucarea unui meci.

 

Engine-ul 3D pentru meciuri va introduce noi animatii, un nou public si unghiuri noi si imbunatatite ale camerei. Pe langa asta, Football Manager 2012 va dispune si de o noua interfata inteligenta, ce va permite jucatorilor vizionarea mai multor statistici de joc cu cat monitorul si rezolutia la care se vizioneaza este mai mare.

Diplomatia manageriala a fost si ea imbunatatita precum si conferintele media, acestea primind o mai mare atentie din partea producatorilor pentru a avea un impact serios asupra deciziilor luate in joc.

Un nou tutorial imbunatatit va fi si el introdus, acesta urmand sa ajute la castigarea de noi jucatori pe langa fanii infocati si relativ restransi ai jocului.

football manager 2012

Cele mai citite

Error: No articles to display