Telefon mobil iPhone 4 dezvaluit la WWDC 2010"Nu stiu daca ati mai vazut vreodata asa ceva" a glumit Jobs, provocand rumoare si rasete din partea publicului dupa ce a aratat designul noului tefefon mobil iPhone, completat de o camera pe partea din fata (perfecta pentru apeluri video cu noua caracteristica "Face Time"), camera noua in partea din spate cu flash LED si cu un profil nou de 9.3 mm care face  noul iPhone "cel mai subtire iPhone din lume" a declarat Jobs.

"Telefonul mobil iPhone 4 este unul dintre cele mai frumoase telefoane mobile pe care le-ati vazut. Fara niciun fel de dubii, este unul dintre cele mai frumoase si precise lucruri pe care le-am facut vreodata" a completat Jobs.

iPhone 4 este un telefon mobil cu afisaj de 3.5 inch cu o rezolutie de 960x640 pixels, care incorporeaza un ecran de retina care creste densitatea pixelilor de pana la 4x, rezultand un afisaj de 325 pixels per inch. Ochiul uman poate sa distinga pana la 300 pixels per inch, "deci totul va arata ca niste curbe continue pentru ochi" a spus Jobs

Telefonul mobil plat, din otel inodixabil, iPhone 4  - si da, acesta este numele ofcial - va fi disponibil in culorile alb si negru.

Desi preturile pentru Europa nu sunt inca disponibile, pachetul iPhone 4 va fi lansat in America la pretul de 199$ pentru varianta de 16GB si 299$ pentru varianta de 32GB.

Noul iPhone 4  poate fi comandat de la magazinul online Apple pe 16 iunie.

Atunci cand noul telefon mobil iPhone 4 va ajunge in Romania (spre sfarsitul verii), se vor forma cozi?

 

iphone 4

iphone 4 telefon mobil

iphone 4 telefon mobil

iphone 4 telefon mobil

iphone 4 telefon mobil

iphone 4 telefon mobil

Cele mai citite