Apple Iphone 4 - caracteristici dezvaluiteA fost in final dezvaluit, dar este cel mai recent iPhone regele junglei?
Verificati aici caracteristicile noului Apple si anuntati-ne daca sunteti impresionati de cel mai recent Apple.

Data de lansare: disponibil pentru precomanda la 15 iunie si disponibil pentru cumparare la 24 iunie.

Constructie si design Apple iPhone 4
Telefonul mobil iPhone 4 are un aspect lucios cu otel inoxidabil pentru rezistenta, sticla rezistenta la zgarieturi si a fost la dieta. Cel mai skinny super frate are acum o grosime de numai 9.3 mm, fiind cu 24% mai subtire decat iPhone 3G s si Apple sustine ca este cel mai subtire iPhone de pe planeta.

Va fi disponibil in culorile alb si negru.

Procesor Apple iPhone 4

Sub sigla noului iPhone 4 putem gasi un cip Apple - acelasi procesor utilizat si la iPad, cu eficienta imbunatatita in durata de viata a  bateriei.

Sistem de operare Apple iPhone 4

Va avea sistemul de operare iOS4, acelasi sitem de operare ca iPhone 4.0.

Camera - aparat foto Apple iPhone 4
Una dintre marile probleme a fost rezolvata de Apple adaugand o camera in partea din fata, plus camera de 5 megapixeli din partea din spate cu flash LED pentru prima data, zoom digital 5x. Se concentreaza pe functionalitate.

Camera video HD Apple iPhone 4
Una dintre cele mai impresionanate imbunatatiri si ceva care ar trebui sa se evidentieze pe piata camerelor HD, noul iPhone 4 poate realiza capturi video HD la 720p, 30 FPS. cu aceasta se pot realiza capturi video, are incluse functii pentru editare precum si distribuirea capturilor video cu un singur click.

iMovie pentru iPhone 4
Pentru 4.99$ puteti obtine o multime de functionalitati desktop pentru iPhone inclusiv inregistrare programata.

Stocare Apple iPhone 4

Pana la 32 GB

Afisaj: Afisaj retina si de 4X mai multi pixeli
Afisajul este de 3.5 inch, rezolutie 960x640 pixeli - de patru ori mai multi pixeli decat iPhone 3GS. cu 326 px per inch, rata de contrast 800:1 a primit mai multe aprecieri decat OLED.

Durata de viata a bateriei Apple iPhone 4 mai lunga cu 40%
Bateria are dimensiuni mai mari si este conectata la procesorul eficient Apple A4. Apple sustine ca bateria dureaza 7 ore in convorbire, 6 ore pentru navigarea 3 G, 10 ore de navigare pe internet, 40 de ore de ascultat muzica si 300 de ore de asteptare.

Caracteristici speciale iPhone 4
Un alt punct atins de iPhone 4 a fost adaugarea caracteristicii pentru apeluri video FaceTime care aduce posibilitatea realizarii de apeluri video, dar din pacate aceasta functioneaza doar de la iPhone 4 la iPhone 4 sau numai in cazul in care exista Wi-Fi.

Multi tasking a sosit, de asemenea. Un alt punct bifat mai tarziu, dar bifat la fel, e catre Apple. Acesta beneficiaza de:
Gyro, accelerometer, and GPS tied for 6-axis motion sensing
Dual mic with noise supression
Compass
Proximity sensor
Ambient light sensor

Conectivitate Apple iPhone 4:
Conectivitatea este Quad pe banda HSPDA/HSUPA oferind un potential de 7.2 mbps la descarcare si 5.8 la upload. Apple iPhone 4 beneficiaza de un cip Wi-Fi 802.11n.

  apple-wwdc-2010

 

Cele mai citite