Iti dau reducere 1% la PC Garage

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 pentru Mac

Logitech aduce eficienta luminii ambientale catre utilizatorii Apple prin intermediul tastaturii Logitech Wireless Solar Keyboard K750 pentru Mac. Dispunand de aceleasi functionalitati si design premiate ale modelului Wireless Solar Keyboard K750, cea mai recenta versiune a acestuia – disponibila in mai multe culori – face ca problemele legate de baterie sa devina o amintire, gratie celulelor solare integrate, ce alimenteaza tastatura prin intermediul luminii ambientale.

Disponibila in 5 culori – patru destinate exclusiv utilizatorilor Mac - Logitech Wireless Solar Keyboard K750 pentru Mac este alimentata de lumina, chiar si in interiorul unei incaperi. Dispozitivul isi extrage energia din lumina ambientala din camera – nu este nevoie de lumina solara directa – astfel incat nu vei avea problem cu schimbarea bateriilor. Mai mult, o incarcare completa poate furniza pana la 3 luni de functionare in intuneric total. In plus, poti downloada aplicatia solar power, ce ofera informatii pe loc despre nivelul bateriei si care te va atentiona atunci cand tastatura are nevoie de mai multa lumina.

Carcasa tastaturii nu contine PVC si este complet reciclabila, ceea ce face din acest model sa aiba un impact minim asupra mediului. O tastatura wireless full-size, Logitech Wireless Solar Keyboard K750 pentru Mac include un number pad si beneficiaza de un layout creat special pentru utilizatorii Apple, astfel incat fiecare tasta este in pozitia cu care acestia s-au obisnuit. Imbinand ce au mai bun tastaturile traditionale si laptopurile cu design-ul concav al tastelor, modelul iti permite sa tastezi mai repede, mai silentios si mai comod, ora dupa ora. Liniile fluide si profilul subtire, elegant, al acestei tastaturi suple vor adauga o nota de stil biroului tau, indiferent daca lucrezi de pe un laptop sau un desktop.

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 pentru Mac dispune de conectivitate wireless avansata de 2,4 GHz, ce elimina caderile si intarzierile, si de un receiver Unifying plug-and-forget, de o marime atat de mica incat poate ramane fara probleme in laptopul tau, pentru ca tastatura sa fie oricand gata de utilizare.

Tastatura Logitech Wireless Solar K750 pentru Mac va fi disponibila in Europa incepand cu luna august, la un pret recomandat de €79.99.

 

Logitech Wireless Solar Keyboard K750 Mac

Cele mai citite