Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

LG Optimus Sol cu afisaj Ultra AMOLED

Gigantul corean al tehnologiei a lansat oficial cel mai recent smartphone din gama Optimus - LG Oprimus Sol - un telefon mobil cu Android 2.3 si ecran de 3.8 inch.

Cu o grosime de doar 9.8 mm, LG Optimus Sol beneficiaza de display Ultra AMOLED de 3.8 inch cu claritate de cristal chiar si in lumina puternica a soarelui ci un procesor single core de 1GHz si camera de 5 megapixeli in partea din spate.

''Otimus Sol se distinge de competitorii sai fiind cel mai ieftin smartphone Android 1GHz cu display AMOLED'' spune Jong-seok Park, presedintele companiei LG Electronics Mobile Communications.

Utilizand un sistem eficient de gestionare a energiei, LG Optimus Sol are o durata de viata a bateriei cu 20-30% mai mare cu optiunile standard de conectivitate Wi-fi sau 3G.

Nu stim inca data la care se va lansa in Romania, dar telefonul cu Android 2.3 Gingerbread va ajunge in Europa luna viitoare. Smartphone-ul va fi disponibil in culorile negru, alb si titan.

Afisajul Ultra AMOLED si grosimea telefonului Optimus Sol tsunt suficiente pentru a te face sa cumperi un smartphone de clasa medie?

LG-Optimus-Sol

Cele mai citite

Error: No articles to display