Logitech Stereo Headset seria Hxxx pentru VOIP

Logitech a prezentat o linie de casti stereo pentru PC-uri care ofera claritate, confort si avantaj pentru cei care folosesc computerul pentru comunicatiile Voice over IP (VoIP) sau pentru distractie. Castile stereo Logitech iti permit sa ramai in legatura cu prietenii tai si sa te bucuri in voie de experientele de divertisment ale computerului tau. Fiecare set de casti stereo Logitech prezinta un design confortabil si o conectare simpla plug-and-play. Cu microfon rotativ, care atenueaza zgomotul, si sunet stereo, comunicarea pe internet este mai precisa ca oricand.

Fie ca sunteti interesati de un set de casti clasic pentru conversatii mai clare sau de unul echipat sa imbunatateasca calitatea audio a muzicii sau a filmelor voastre, exista cate un set de casti Logitech pentru fiecare. Toate aceste noi seturi de casti Logitech sunt usor de conectat, sunt compatibile cu computere Windows ce au o conexiune analog si jack de 3,5 mm si poate fi utilizat impreuna cu Logitech Vid HD, Skype, Yahoo Messenger, Gmail, Windows Live Messenger, AIM sau QQ.

Principalele componente ale noii game de casti cu microfon Logitech:

Logitech Stereo Headset H130

Setul de casti stereo Logitech H130 asigura o potrivire eleganta si imperceptibila in spatele capului. Microfonul cu functia de anulare a zgomotului reduce enervantul zgomot de fond astfel incat sa fii usor auzit. Cu convorbirile precise cu sunet streo este mai usor si distractiv sa mentii legaturile. Poti pozitiona microfonul acolo unde iti preia vocea cel mai bine si il poti roti in sus atunci cand nu il folosesti.

Logitech H130

Logitech Stereo Headset H150

Setul de cast Logitech H150 ofera aceleasi caracteristici exceptionale ca si H130, dar inlocuieste asezarea „dupa cap" cu o banda ajustabila de fixare a castilor. Setul de casti Logitech H150 prezinta si cupe pentru ureche din spuma, un microfon care poate fi purtat atat pe partea stanga cat si pe dreapta si comenzi simple in linie care simplifica modul de ajustare a volumului si de oprire a microfonului.

Logitech H150

Logitech Stereo Headset H250

Redand excelent apelurile, muzica, filmele si jocurile, setul de casti stereo Logitech H250 confera toata gama de sunete stereo dinamice. De asemenea, prezinta si o banda de fixare a castilor captusita si cupe comfortabile din spuma pentru urechi astfel incat sa te simti bine – chiar si in timpul unor apeluri de lunga distanta.

Logitech H250

Toate cele trei seturi de casti sunt planificate sa fie disponibile incepand cu luna august. Logitech H130 si H150 vor fi disponibile la un pret recomandat de €19.99. Logitech H250 se asteapta sa fie disponibil la un pret recomandat de €34.99.

Cele mai citite