AVerMedia Game Capture HD pentru console

AVerMedia introduce Game Capture HD, o solutie de captura de sine statatoare pentru Playstation® 3 si Xbox 360. Abilitatea de a captura continut video HD garanteaza salvarea actiunii din jocuri la rezolutia 1080i. Acum, nu mai este nevoie sa instalati un PC langa consolele pentru jocuri. Game Capture HD asigura captura actiunii din jocurile de pe console, independent de PC. Prin conectarea Game Capture HD la consolele pentru jocuri folosind cablul Component universal livrat in pachet, dispozitivul de inregistrare HD a gameplay-ului este pregatit pentru a fi folosit. Inregistrarea gameplay-ului este disponibila printr-un singur clikc! Game Capture HD va fi disponibil in curand, in aceasta toamna.

Game Capture HD dispune de o avansata tehnologie hardware de compresie H.264. Astfel, calitatea High Definition poate fi obtinuta simultan cu ocuparea unui spatiu cat mai mic pe harddiks. Meniul afisat pe ecran (OSD) ofera informatii cuprinzatoare despre inregistrare, fara a interfera cu jocul. Cu Game Capture HD, AVerMedia a depasit diferenta de timp dintre gameplay si clipul video compresat. Nu veti simti latente in timpul jocurilor, nici macar atunci cand OSD-ul este activat. In plus, puteti realiza si capturi de ecran in timpul jocurilor sau redarilor. Galeria cu pictograme permite navigarea usoara printre inregistrarile si capturile de ecran cautate. Este permisa chiar si selectarea fisierului in functie de preferinte. Portul USB dedicat conectarii unui harddisk extern si slot-ul pentru harddisk de 2.5'' asigura portabilitatea, stabilitatea si flexibilitatea dispozitivului Game Capture HD.

Avermedia Game Capture HD

Pe langa abilitatile de captura video, carcasa cu stil transforma Game Capture HD in perechea perfecta pentru consola de jocuri. Cablul Component universal livrat in pachet, destinat conectarii consolelor de jocuri, va va scuti de timpul pierdut pentru gasirea unui cablu compatibil si de incredere. Permite conectarea Playstation 3, Xbox 360 si Wii cu Game Capture HD prin intermediul unui set de conectori video component si audio RCA. De asemenea, elimina si bataia de cap cauzata de comutarea intre conexiunile consolelor de jocuri. In plus, telecomanda dedicata va permite sa inregistrati actiunea din jocuri fara a parasi confortul fotoliului.

Cele mai citite

Error: No articles to display