Samsung schimba modul de denumire a smartphone-urilor Galaxy

Samsung a anuntat astazi lansarea unei noi strategii de denumire pentru gama de smartphone-uri GALAXY, insotita de patru noi adaugiri - GALAXY M Pro, GALAXY W, GALAXY Y si GALAXY Y Pro, toate ruland pe puternicul sistem de operare Android 2.3 Gingerbread.

Samsung a creat un nou sistem simplificat de denumire a smartphone-urilor, concentrat pe portofoliul sau in continua expansiune care include smartphone-urile Android de renume mondial. Structura de denumire va organiza si va grupa toate dispozitivele in cinci clase identificabile printr-o singura litera din alfabet. Dispozitivele vor fi apoi desemnate in functie de un indicator aditional care va defini o functionalitate specifica.

Conform noii structuri de denumire, noii indicatori de clasa se refera la categoria specifica din care face parte smartphone-ul, de exemplu un dispozitiv premium sau unul entry-level. Toate clasele vor fi utiliziate in cadrul celui mai inalt branding al gamei de dispozitive Galaxy. Pentru succesorii modelelor, acestia vor fi indicati cu numarul corespunzator, de exemplu, Galaxy S II, smartphone-ul Android ultra-premium emblematic pentru Samsung, care a atins vanzari globale de 5 milioane de unitati in doar 85 de zile.

Samsung GALAXY Naming System

• ''S'' (Super Smart) – Dispozitive aflate in fruntea portofoliului de telefoane mobile Samsung. Aceasta clasa va fi folosita doar pentru dispozitive emblematice precum Samsung Galaxy S, smartphone-ul premiat care a vandut deja 10 milioane de unitati in intreaga lume.

''R'' (Royal / Refined) – Categoria modelelor premium, o combinatie de putere, performanta si productivitate pentru persoana care doreste sa se defineasca prin intermediul tehnologiei pe care o detine.

''W'' (Wonder) – Calitate inalta, modele strategice, perfecte pentru cei care cauta un echilibru intre stil si performanta.

''M'' (Magical) – Modele de o performanta inalta la un pret economic.

''Y'' (Young) – Acestea sunt modele de baza sau modele startegice pentru piete in curs de dezvoltare sau pentru audiente mai tinere si sensibile la pret.

Indicatorii de clasa permit o descriere mai specifica a punctelor cheie de vanzare a unui dispozitiv:

''Pro'' – Acesta indica faptul ca dispozitivul include o tastatura QWERTY pentru tastarea mai rapida a email-urilor si sporirea productivitatii pentru profesionisti.

''Plus'' – Acesta indica faptul ca dispozitivul este varianta imbunatatita a unui model preexistent.

''LTE'' – Acesta indica faptul ca dispozitivul este proiectat sa utilizeze standarde de conectivitate LTE (Long-Term Evolution), un standard 4G ce ofera o capacitate sporita a retelei mobile si o viteza ridicata de transfer.

 

Prev
1/5 Next »

Cele mai citite