Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

China domina piata calculatoarelor personale

IDC (International Data Corporation) a lansat noi statistici care arata ca SUA a fost depasita de China care detine cea mai mare cota pe piata calculatoarelor personale, livrand in ultimul trimestru calculatoare in valoare de 11.9 miliarde de dolari.

SUA a fost lasata in urma cu o cota de piata de 21 de procente, livrand calculatoare in valoare de 11 miliarde de dolari in acest trimestru, oricum IDC sugereaza ca situatia e pe cale sa se schimbe in curand. In timpul sezonului de vacanta este foarte probabil ca SUA sa treaca pe locul intai pana la sfarsitul anului 2011.

Cota de piata a Chinei este in continua crestere si se asteapta ca in 2012 China sa fie pe locul intai. Multi cred ca aceasta este un indiciu asupra lucrurilor care vor veni si cu o populatie de peste 1.3 miliarde, resursele Chinei nu au fost inca complet exploatate in ceea ce priveste importurile tehnologice.

china-pc

Cele mai citite

Error: No articles to display