Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Kaspersky Internet Security 2012 si Kaspersky Anti-Virus 2012

Kaspersky Lab anunta lansarea generatiei 2012 de solutii de securitate destinate utilizatorilor individuali. Noile versiuni ale Kaspersky Internet Security si Kaspersky Anti-Virus sunt create pentru a oferi un nivel maxim de siguranta si fiabilitate. Kaspersky Internet Security 2012 si Kaspersky Anti-Virus 2012 ofera protectie completa impotriva tuturor categoriilor de amenintari online, asigurand utilizatorul ca toate informatiile stocate in computer se afla in siguranta, indiferent de modul in care acesta foloseste Internetul. Noua generatie de produse incorporeaza atat tehnologii de protectie locala, cat si tehnologii cloud, o parte dintre ele fiind: sandbox pentru lansarea aplicatiilor suspecte intr-un mediu virtual sigur, modulul de monitorizare a activitatii programelor, emulatorul de ''script-uri'', bazele de date cu informatii (localizate pe serverele ''cloud'') referitoare la reputatia fisierelor sau tastatura virtuala.

Zilnic apar aproximativ 35.000 de noi amenintari informatice, de aceea sunt necesare metode inovatoare pentru a fi detectate de catre suita de securitate. Produsele Kaspersky Lab din generatia 2012 neutralizeaza complet noile tipuri de malware, folosind metoda de analiza a comportamentului programelor suspecte. In plus, acestea pot identifica activitatile programelor din timpul sesiunilor de lucru active sau incheiate.Kaspersky Internet Security 2012

Modulul de monitorizare a activitatii programelor foloseste informatii culese prin intermediul altor componente ale suitei de securitate, precum modulul de protectie proactiva, e-mail, modulul antivirus pentru web si mesagerie instant, firewall si multe altele. Pornind de la cel mai mic indiciu asupra unei activitati suspecte in sistem, acesta reconstituie fidel intregul lant de evenimente, afisand o imagine completa a operatiunilor afectate de malware. Utilizatorul are acum posibilitatea sa anuleze aceste operatiuni sau sa faca ''roll back'' tuturor activitatilor executate atat in timpul sesiunii de lucru active, cat si in timpul sesiunilor trecute.

Serviciile de protectie cloud integrate in Kaspersky Internet Security 2012 si Kaspersky Anti-Virus 2012 sunt imbunatatite. Fiecare suita de securitate Kaspersky Lab instalata pe computerele utilizatorilor comunica permanent cu serverele cloud, schimband informatii referitoare la tipurile de amenintari informatice identificate. Mai mult decat atat, utilizatorul poate vizualiza acum intregul proces de comunicare intre PC si serverele Kaspersky Lab, oferind o imagine completa asupra modulelor cloud active si a modului in care acestea asigura protectia.

Cu doar un singur click, reputatia unui fisier poate fi verificata instantaneu, pentru a ajuta in luarea deciziei daca acel program merita a fi executat sau nu. Prin actionarea click-dreapta pe orice fisier sau aplicatie din computer, utilizatorul poate alege din meniu optiunea ''Verifica reputatia in KSN'', pentru a-i fi afisate mai multe informatii oferite de Kaspersky Security Network (KSN) despre acel program – gradul de risc malware, distributia sa geografica, nivelul de incredere atribuit de catre alti utilizatori si alte date similare, stocate in serverele cloud de reactie rapida ale Kaspersky Lab.

Kaspersky Internet Security 2012 si Kaspersky Anti-Virus 2012 avertizeaza utilizatorii asupra link-urilor ce prezinta risc de infectare, care, prin executare, redirectioneaza catre pagini web periculoase sau de phishing. De asemenea, produsele Kaspersky Lab primesc din cloud cele mai noi informatii referitoare la site-urile cu continut ofensator sau neadecvat si la categoriile de e-mail-uri spam.

Noua generatie de produse Kaspersky Lab a fost creata pentru a avea un impact minim asupra vitezei de operare a sistemului si programelor instalate. Sistemul inteligent de update descarca numai actualizarile pentru componentele active in momentul respectiv si le executa imediat ce au fost integrate. Astfel, bazele de date antivirus sunt mentinute la zi in timp ce traficul de download este minimizat. Mai mult decat atat, modulul de update se adapteaza in functie de mediul de lucru desktop sau laptop, pentru a nu incetini procesele atunci cand sistemul revine din stand-by sau lanseaza programe.

Interfetele grafice ale Kaspersky Internet Security 2012 si Kaspersky Anti-Virus 2012 au fost imbunatatite, afisand grafica animata, dar ramanand simplu de utilizat. Zona animata a ferestrei principale contine simboluri intuitive pentru lansarea de activitati-cheie, inclusiv scanari de hard-disk sau actualizari ale bazelor de date.

Noile versiuni ale produselor Kaspersky Lab pot fi acum folosite si pe dispozitive cu ecran sensibil (touch-screen). Procesul de instalare a acestora a fost optimizat, minimizand orice conflict cu sistemele software de securitate incompatibile. In plus, pasii pentru activarea si achizitionarea de licente pentru suitele de securitate sunt acum bine definiti intr-o fereastra special dedicata.

Cele mai citite

Error: No articles to display