Asus ROG MARS II - cea mai rapida placa video din lume

Modelul ROG MARS II preia stafeta placilor grafice ASUS ROG si continua mostenirea celui mai avansat hardware destinat jucatorilor impatimiti. Cea mai rapida placa video din lume stabileste noi recorduri in jocuri si in aplicatiile video, impulsionata de racirea eficienta si de atuu-rile in overclocking.

Fiind disponibila in editie limitata, placa ROG MARS II este construita pe baza a doua nuclee grafice NVIDIA GeForce GTX 580 si a unei memorii GDDR5 mamut de 3GB, cu ajutorul arhitecturii proprietare ROG, ce combina racirea extrema si facilitatile extinse de overclocking pentru satisfacerea celor mai exigenti utilizatori. Aceasta ofera de asemenea, o rata uriasa de umplere a texturilor, neatinsa de nicio alta placa video.

Placa video super motorizata ROG MARS II atinge noi varfuri ale performantei. Aceasta functioneaza cu 22% mai rapid comparativ cu modelul de referinta GeForce GTX 590 si ofera un potential formidabil. Lansarea sa vine la momentul oportun pentru pasionatii de jocuri pe calculator odata ce va fi urmata in aceasta toamna de cateva jocuri intens mediatizate ce promit efecte grafice avansate, concepute pentru noua generatie hardware. ROG MARS II este atat de puternica incat poate rula cu usurinta toate jocurile cu suport nativ DirectX 11 la rezolutii mai mari de 1080p si cu setarile pentru detalii reglate la nivelul maxim.

Asus ROG Mars II

Cele doua nuclee gemene GeForce GTX 580 si cei 3GB de memorie rapida GDDR5 reprezinta un nou etalon in dominatia grafica ce se transpune in performante la nivel superlativ, cautate intotdeauna de jucatorii pasionati. Alaturi de marca ROG, prezenta intr-o schema coloristica cu rosu si negru, ROG MARS II dispune de doua ventilatoare silentioase, cu diametrul de 120mm, care sufla cu 600% mai mult aer decat cele montate pe modelul de referinta GeForce GTX 590.

Tehnologia ASUS DirectCU II pune in contact direct nucleul grafic cu heat pipe-urile de cupru si baza radiatorului rezultand temperaturi cu 20% mai reduse.

ASUS a incorporat de asemenea, butonul Turbo Fan chiar pe placa, permitand utilizatorilor sa comute ventilatoarele la 100% din capacitate, independent de reglajele driverelor. Aceasta caracteristica se dovedeste foarte utila in sesiunile de overclocking, unde caldura e un factor determinant, ca si carcasa de aluminiu care transfera caldura mult mai eficient decat materialele utilizate in placile video normale.

Alimentare Super Alloy Power cu 21 de faze, pentru o crestere cu 15% a performantei

ROG MARS II incorporeaza tehnologia exclusiva ASUS Super Alloy Power, care utilizeaza un aliaj special pentru alimentarea componentelor, ce rezista la temperatura si uzura cu mult peste normele din industrie.

Pentru aceasta noua placa, ASUS a extins tehnologia catre o arhitectura cu 21 de faze de alimentare pentru a asigura o tensiune constanta si pentru a preveni pierderile de energie chiar si in cele mai dificile circumstante. Acest lucru garanteaza, spre incantarea entuziastilor, posibilitati extinse de overclocking, nemaiintalnite pana acum la o placa video.

Asus ROG Mars II

Rezultatul consta intr-un plus de performanta de 15%, o durata de viata de 2.5 ori mai mare si o temperatura de functionare cu 35°C mai redusa decat a unui model de referinta. Utilizatorii beneficiaza de asemenea, de prinderea anti soc PCI-E, patentata de ASUS, care mentine placa in slot in cazul miscarii carcasei si previne deformarile ca rezultat al expunerii la caldura.

Editie de colectie cu utilitarul GPU Tweak

Placa ROG MARS II este insotita de utilitarul ASUS GPU Tweak care pune in contact direct utilizatorul si hardware-ul extrem. Acesta ofera o gama larga de optiuni pentru modificarea parametrilor de lucru incluzand: frecvente de functionare, tensiuni si viteze pentru ventilatoare, toate fiind accesibile prin intermediul unei interfete grafice prietenoase.

Utilitarul GPU Tweak pune imensa putere de procesare a modelului ROG MARS II la dispozitia utilizatorului, fiind un mediul ideal pentru overclocking. O placheta de aluminiu, ce are gravat cu laser un numar serial, certifica fiecare placa din editia limitata, transformand acest model intr-un exemplar ravnit de colectionari.

Caracteristici principale

- Grafica duala NVIDIA GeForce GTX 580 cu 512 nuclee CUDA pe fiecare GPU si 3GB memorie video GDDR5 pentru performante cu 22% mai ridicate comparativ cu design-ul de referinta

- Plachetele gravate cu laser indentifica fiecare placa video ce face parte din editia limitata

- Doua ventilatoare de 120mm pentru un flux de aer cu 600% mai mare

- Design termic DirectCU II din cupru ce mentine placa la temperaturi cu 20% mai reduse comparativ cu design-ul de referinta

- Interfata GPU Tweak pentru posibilitati extinse de overclocking

- Butonul Turbo Fan porneste instant ventilatoarele la capacitatea de 100%

- Invelisul din aluminiu imbunatateste eliminarea caldurii

- Alimentare Super Alloy Power cu 21 de faze pentru un potential de overclocking incredibil. Crestere a performantei cu 15%, durata de viata de 2.5 ori mai mare si functionare la temperaturi cu 35°C mai reduse

- Suport PCI-E anti soc conceput sa mentina placa video in slot

Cele mai citite