Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Transfer de fisiere pe Windows 8

Blogul Windows 8 a dezvaluit mai multe dintre noile caracteristici ale sistemului de operare pentru tablete si calculatoare inclusiv functiile copy, paste si interfata pentru transfer de fisiere.

Una dintre cele mai mari modificari in acest domeniu va fi modul in care Windows raspunde atunci cand efectuezi un transfer de fisiere. Inainte, primeai o estimare aproximativa a timpului de transfer. Acum, Microsoft a decis sa imbunatateasca informatiile, oferind o estimare clara, concentrandu-se pe a-ti oferi mai multe optiuni.

Poti acum sa pui pauza pe transferele de fisiere si sa vezi grafice in timp real ale modului in care se desfasoara transferul de fisiere, permitandu-ti sa pui pauza pe un anumit transfer pentru a permite o copiere rapida a celorlalte fisiere. Este o caracteristica la care nici nu te-ai gandit sau poate ca nici ai fi observat-o la noul sistem de operare.

In cele din urma au adaugat un sistem thumbnail pentru a inlocui fisierele cu acelasi nume, in loc sa fii indemnat sa treci prin fiecare imagine si sa confirmi sau anulezi, acum vei fi intampinat cu casete mici, lasandu-te sa vezi originalul si fisierul cu care urmeaza a fi inlocuit.

Ce parere ai, Windows 8 este cel mai bun Windows de pana acum? Spune-ne ce crezi pe pagina Facebook TechZone.ro.

Windows-8-transfer-de-fisiere

Cele mai citite

Error: No articles to display