Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Fujitsu IS12T de vanzare in Japonia

Fujitsu a lansat telefonul IS12T, primul telefon cu sitem de operare Windows Phone 7 Mango de piata. Luna trecuta, Fujitsu a dezvaluit IS12T - primul telefon cu sistem Windows Phone 7.5 Mango.

Fujitsu IS12T este rezistent la apa si socuri si vine echipat cu un ecran LCD de 3.7 inch cu rezolutie 800x480, camera de 13.2 megapixeli montata in partea din spate si memorie integrata de 32 GB. Telefonul ofera suport DNLA TV si PC, microUSB si GSM/CDMA si il puteti avea in nuante electrice sau negru.

Este esential pentru Windows Phone 7 sa se stabileasca in Japonia, deoarece este prima versiune windows Phone care suporta seturile de caractere japoneze, chineze si coreeene. O prima analiza a telefonului facuta de TechCrunch spune ca telefonul este usor si "de plastic". In ciuda aspectului ''ieftin'' al telefonului mobil, impresiile cu privire la interfata utilizator au fost excelente.

Telefonul s-a lansat pe piata de smartphone-uri de inalta clasa, deci daca va ajunge si in Romania, se asteapta ca acesta sa aiba un pret mare.

Fujitsu-Toshiba-IS12T

Cele mai citite

Error: No articles to display