Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Sony Ericsson Xperia Neo V soseste cu actualizarea Android

Sony Ericsson merge mai departe cu Xperia si anunta modelul Xperia Neo V precum si actualizarea Gingerbread 2.3.4. Sony Ericsson tocmai a dezvaluit cel mai recent telefon din gama Xperia, Sony Ericsson Xperia Neo V, care va veni cu noua actualizare Android Gingerbread marca Sony Ericson la bord.

Telefonul in sine este in conformitate cu familia Xperia, avand un procesor de 1GHz si ecran de 3.7 inch cu Mobile Bravia Engine care ajuta la imbunatatirea contrastului si claritatii. Vei gasi de asemenea o camera de 5 megapixeli in partea din spate si camera VGa in partea din fata. Sony Ericsson Xperia Neo V vine cu noua functionalitate Google Talk Video Chat adusa de noua actualizare Android. Noul Neo V poate realiza inregistrari video la 720p si vine cu caracteristica 3D Sweep Panorama de la Sony - inregistrarile pot fi ulterior vizualizate pe un TV 3D.

Actualizarea va rula pe toate celelate telefoane Xperia compatibile incepand cu luna octombrie si include functie text swipe si grab screen. Vei beneficia si de Google Talk Video Chat si interfata Facebook complet refacuta pentru gama Xperia. Vei putea sa conectezi dispozitive periferice la Xperia prin intermediul Media Dock care iti permite sa transformi Xperia Neo V intr-un birou mobil.

Sony-Ericsson-Xperia-Neo

Cele mai citite

Error: No articles to display