Razer Blade - INTELigenta de iNVIDIAt

Razer a dezvaluit primul notebook de gaming dezvoltat de companie - Razer Blade - construit complet din aluminiu pentru o portabilitate perfecta, beneficiind de cea mai buna performanta si de o interfata noua, revolutionara. Prin acest produs, Razer face un pas inainte in revigorarea tehnologica si inovarea estetica a industriei PC, incurajand jucatorii si dezvoltatorii sa se intoarca spre PC, ca prima alegere in platforma pentru jocuri.

Razer Blade

Sistemele mobile construite in acest moment compromit portabilitatea si forma notebook-ului in favoarea performantei. In timp ce aceste masini ruleaza foarte bine jocuri, au totusi peste 5cm grosime si o greutate mai mare de 4.5Kg. Razer Blade masoara doar 2.25cm grosime si doar 3.1Kg, obtinand o balanta perfecta intre portabilitate si performanta.

Razer Blade

Dezvoltat in colaborare cu Intel, Razer Blade foloseste un procesor Intel Core i7, ajutat de un cip grafic Nvidia Geforce. Partea hardware a fost conceputa sa sustina cele mai performante jocuri, fara sa sacrifice portabilitatea. Razer Blade ofera si o imagine extraordinara, multumita ecranului LED de 17 inch.

Razer Blade aduce o noua interfata pentru utilizator, numita Switchable User Interface (interfata utilizator schimbatoare), o tehnologie premiata, creata de Razer. Interfata este compusa din 10 taste tactile, folosite pentru comenzi in jocuri, si un ecran LCD capabil de a lucra in 2 moduri:

1 - afiseaza informatii din joc, in timp real, atunci cand este folosit mouse-ul

2 - functioneaza ca un ecran multi-touch pentru jocuri

Razer Blade keys

''Razer Blade a fost construit pentru a oferi jucatorilor un laptop pe care sa-l foloseasca la drum. Design-ul complet din aluminiu il face cel mai usor laptop de gaming, cu ecran de 17 inch, in acest moment'', a declarat Min-Liang Tan, CEO si Director Creativitate la Razer.

Folosind un cip grafic Nvidia Geforce impreuna cu tehnologia Nvidia Optimus, Razer Blade ofera performante incredibile in jocuri, dar si un consum redus de energie, pus o portabilitate de iNVIDIAt.

 

 

Cele mai citite