3 noi membrii in familia Samsung Wave

Samsung a anuntat lansarea telefoanelor flagship de 4'', Wave 3 – un smartphone cu design elegant, Wave M – ideal pentru a te mentine conectat la retelele sociale si Wave Y – alegerea inteligenta pentru cei care utilizeaza pentru prima oara un smartphone.

Toate 3 dispozitivele, create din indelunga traditie a companiei in domeniul inovarii, sunt dotate cu noua platforma bada 2.0, proprietara Samsung, ce imbina o mare varietate de noi capabilitati, inclusiv multitasking, Wi-Fi Direct, recunoasterea vocii si tehnologia Near Field Communication (optional). Aceasta ofera utilizatorilor acces la servicii avansate, precum partajarea de fotografii si diverse fisiere fara conexiune la Internet, plati mobile si reincarcarea cardului de transport.

ChatON este serviciul de comunicare mobila proprietar Samsung, ce functioneaza pe cele mai importante dispozitive mobile ale companiei. Un serviciu global de comunicare multi-platforma creeaza conexiuni cu toti apropiatii si cu toate contactele tale in mod instantaneu. Micro-comunitatile pot fi create prin intermediul chat-ului de grup, in timp ce clientul web permite partajarea de continut si conversatii intre telefon si PC.

Samsung Apps, un magazine integrat de aplicatii pentru smartphone-urile Samsung, este de asemenea disponibil. Cu o interfata de utilizare imbunatatita si functii sporite, Samsung Apps pune la dispozitia utilizatorilor o varietate de aplicatii, de la continut celebru la nivel global, la cele personalizate la nivel local.

Inteligenta si stil, Wave 3

Samsung Wave 3 este un smartphone atragator si chic, ce beneficiaza de un display exceptional de 4'' Super AMOLED, un procesor de 1,4 GHz si conectivitate HSPA+, toate acestea intr-o carcasa compacta de metal, groasa de numai 9,9mm. Continuand stilul design-ul consacrat, in intregime metalic, al seriei Wave, Wave 3 este dispozitivul perfect pentru utilizatorul preocupat de stil. Construit impecabil din aluminiu anodizat, unibody-ul zvelt si solid vine in intampinarea unui stil de viata activ, mereu in miscare.

Samsung Wave 3

Wave 3 include Social Hub si Music Hub integrate, ce permit achizitia si descarcarea de melodii si albume over-the-air. Beneficiind de multi-tasking mai inteligent, notificari push fara cusur si Wi-Fi Direct, Wave 3 te poate tine in permanenta conectat atat la business, cat si la divertisment.

Primul telefon dotat cu ChatON, Wave M

Samsung Wave M permite utilizatorilor sa fie la current cu viata lor sociala, oricat de agitata ar fi ea, prin intermediul serviciilor ChatON si Social Hub. Ecranul HVGA de 3,65'' si corpul metalic fac din Wave M dispozitivul perfect pentru utilizatorul care are nevoie sa fie in permanenta conectat, oriunde s-ar afla. ChatON, mesageria instanta, navigarea web imbunatatita si aplicatiile Wi-Fi ofera o experienta mobila fara cusur. Wi-Fi Direct si NFC (optional) ofera o functionalitate sporita.

Samsung Wave M

Un start inteligent, Wave Y

Samsung Wave Y este dispozitivul perfect pentru a introduce noii utilizatori in lumea experientelor pe care le ofera un smartphone. Cu un corp deosebit de stilat, si un ecran HVGA generos, de 3,2'' noii utilizatori pot face primii pasi in networking social mobil prin intermediul Social Hub si ChatON. Functiile Live Panel, Lock Screen si Folder Management ofera o personalizare simpla, in timp ce Muzic Hub, un manager de muzica portabil, transform telefonul intr-un tonomat portabil, pe care il ai mereu in buzunar.

Samsung Wave Y

Wave 3, Wave M si Wave Y vor fi expuse la Standul Samsung de la IFA 2011, in Berlin.

Cele mai citite