Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Battlefield 3 nu va permite impuscarea civiliilor

In ultimii ani, tot mai multi ne-am confruntat cu violente inspirate din jocurile video. Nu este un lucru nou, ca un jucator, vazand ca poate face ceva ce in realitate nu este etic, il va face fara mustrari intr-un joc, trecand de asa zisa parte a raului. Un exemplu concret este World of Warcraft, care inca de la inceput s-a confruntat cu o problema majora a populatiei, majoritatea jucatorilor alegand sa isi creeze caractere de partea raului, simbolizata in joc de Hoarda.

 

DICE, producatorul jocului Battlefield 3, incearca sa acapareze acest fenomen si anunta faptul ca jucatorii nu vor putea impusca civili. Conform DICE, intr-o situatie virtuala in care un jucator ar fi pus sa impuste un inamic care se foloseste de un copil ca scut uman, de cele mai multe ori, jucatorul ar impusca copilul. De un astfel de comportament, producatorii vor sa fereasca jucatorii, pentru a nu fi ei cei care sunt invinuiti in cazul in care realitatea virtuala este transpusa in realitate.

battlefield 3

Cele mai citite

Error: No articles to display