Samsung Galaxy Note - smartphone-ul ia notite

Samsung anunta lansarea noului smartphone GALAXY Note, care reprezinta o noua categorie de produse, creata in urma intelegerii profunde a nevoilor consumatorului. Acesta combina beneficiile actuale ale diferitelor dispozitive de telefonie mobila, in acelasi timp pastrand portabilitatea caracteristica unui smartphone, pentru a oferi utilizatorilor o experienta cu totul si cu totul noua.

GALAXY Note are un display de 5.3'', acesta fiind cel mai mare ecran incorporat pe un smartphone. Dispozitivul prezinta pentru prima oara in lume cel mai mare display HD Super AMOLED de 5.3'', cu o rezolutie mare a ecranului care ofera experienta vizuala captivanta. Profitand pe deplin de ecranul mare, utilizatorii vor putea sa realizeze mai multe sarcini, sa creeze si sa se bucure mai mult, cu derulare si tranzitie minime pe ecran. Tehnologia avansata S Pen, este combinata cu ecranul in totalitate touch pentru a genera o experienta noua pentru utilizatori. Datorita acestei dotari, acestia pot vizualiza si crea idei oriunde si oricand.

''GALAXY Note este un dispozitiv creat din bagajul si inovatia noastra. Am cercetat elementele fundamentale ale culturii telefoniei mobile, divertisment si comunicare cu scopul de aduce impreuna cele mai bune experiente intr-un singur dispozitiv elegant'', a spus JK Shin, Presedintele Samsung Mobile Communications Business. '' Uriasul display HD Super AMOLED de 5.3'' este cel mai mare si de cea mai buna calitate care exista pe vreun un telefon; impreuna, ecranul touchscreen si S Pen ofera un nivel unic de control precis si rafinat, impreuna cu expresiile diversificate date de experienta GALAXY Note, care introduce o noua experienta smartphone.''

Samsung Galaxy Note

''Libertatea artistica a unui caiet este combinata cu beneficiile tehnologiei si serviciilor Samsung smartphone, oferindu-le utilizatorilor posibilitatea sa creeze, editeze si sa impartaseasca cu mult mai mult stil decat pana acum'', a adaugat Shin.

Display de ultima generatie

GALAXY Note prezinta display-ul Samsung HD Super AMOLED de 5.3'', care ofera o claritate intensa, superioara ecranelor HD obisnuite. Acest lucru asigura cea mai buna experienta vizuala pentru fisierele video, foto, documente si web oriunde si oricand, in negru profund si culori luminoase. De asemenea, display-ul de calitate superioara ofera un unghi de vizualizare de 180 grade, ceea ce permite ca informatiile sa fie transmise intr-un mod confortabil.

Cu 5.3'', cel mai bun display din clasa sa este si cel mai mare display incorporat pe un telefon mobil; cu o grosime de numai 9.65mm, GALAXY Note incape in buzunar, demonstrandu-si astfel portabilitatea.

Rezolutia inalta a ecranului asigura vizualizarea confortabila a prezentarilor PowerPoint, paginilor web, noilor aplicatii si e-book-urilor cu scroll si zoom minim. La minimizarea ferestrelor pentru schimbarea paginilor, display-ul GALAXY Note AMOLED HD este suficient de mare pentru a permite impartirea semnificativa a operatiilor pe ecran in cele mai frecvente aplicatii utilizate.

De asemenea, Samsung a inclus si Planner S, un instrument profesional care foloseste pe deplin ecranul mare al dispozitivului. Gestionarea functiei Planner include si lista de note precum si calendarul; controlul si navigarea sunt intuitive, si ii ajuta pe utilizatori sa-si organizeze in detaliu programul.

Captare si Editare

Functionalitatea sporita a stylus-ului, in combinatie cu ecranul full touch screen creeaza o experienta cu totul noua la utilizare. S Pen-ul digital incorporat poate fi folosit pentru crearea de schite precise, desene si pentru a nota idei rapid.

Galaxy Note este prevazut cu S Memo, o aplicatie multimedia creata pentru a inregistra toate tipurile de continut realizat de utilizator. Fotografii, inregistrari de voce, text, notite scrise de mana sau desene, toate pot fi stocate prin intermediul unei singure aplicatii si convertite intr-un „memo'' pentru a fi editate, adnotate si distribuite.

O functie de print screen le permite utilizatorilor sa capteze orice imagine proiectata de ecran; imaginile capturate pot fi adnotate cu usurinta folosind S Pen-ul inainte de a fi salvate sau distribuite.

Functionalitatea S Pen-ului a fost complet integrata in aplicatiile native Galaxy Note pentru a oferi o experienta de utilizator mai bogata. Utilizatorii vor beneficia de acuratete si control sporite la editarea sau personalizarea clipurilor video sau a fotografiilor; utilizatorii vor putea desena si trimite imagini si notite scrise de mana via mesaje text, e-mail si serviciul Samsung ChatON.

Venind in intampinarea utilizatorilor, Samsung planuieste sa lanseze S Pen SDK pentru a le permite dezvoltatorilor de aplicatii sa creeze aplicatii si servicii cu totul noi care sa incorporeze functionalitatea stylus-ului.

Functionalitate superioara, Performanta sporita

Procesorul dual-core de 1,4 GHz asigura o viteza deosebita la utilizare, iar interfata prietenoasa asigura functionalitate unica. Vitezele extreme de mari ale retelei sunt activate prin conexiunile extreme de rapide HSPA+ si LTE, asigurand o navigare rapida si eficienta. Astfel, utilizatorii pot vizualiza clipuri video in timp real sau se pot conecta impreuna cu prietenii la platformele de jocuri online.

Samsung imbunatateste capacitatile business de utilizare ale dispozitivului prin parteneriatul cu Juniper Networks. Juniper Pulse SSL VPN ofera acces sigur de la distanta la resursele companiei. SSL VPN permite marilor companii si furnizorilor de servicii sa raspunda restrictiilor stricte de acces si autorizare, protejand datele companiei prin centralizarea controlului si prin sprijinul eficient acordat utilizatorilor acestui dispozitiv.

 

 

Retea

 HSPA+ 21Mbps  850/900/1900/2100
EDGE/GPRS  850/900/1800/1900

Procesor

 1.4GHz Dual Core Processor

Ecran

 5.3’‘ WXGA(1280x800, 285ppi) HD Super AMOLED

Sistem de operare

Android 2.3(Gingerbread)

Camera

Main(Rear): 8 MP with LED Flash

Front : 2 MP

Action Shot, Beauty, Panorama Shot, Smile Shot, Share Shot

Video

Video : MPEG4, H.264, H.263, WMV, DivX, Xvid, VC-1
Recording 1080p@24~30fps, Playing 1080p@30fps

Audio

Codec : MP3, AAC, AMR, WMA, WAV, FLAC, OGG

Music Player with SoundAlive

3.5mm Ear Jack, Stereo FM Radio with RDS

Functii cu valoare adaugata

 Samsung Apps

 Samsung Kies 2.0/ Samsung Kies air

 Samsung ChatON mobile messenger service

 (Downloadable via Samsung Apps)

Samsung TouchWiz/ Samsung L!ve Panel UX

Smart Note Apps

S Pen / Pen UX

Social Hub
- Integrated Messaging(Email, SNS), Contacts/ Calendar Sync

- Basic: POP3/IMAP Email

 Social Hub, Readers Hub , Music Hub

GoogleTM Mobile Services

- GmailTM, Google TalkTM, Google SearchTM, YouTubeTM, Android Market TM,

- Google MapsTM with Google Places and Google Latitude

 A-GPS

 Enterprise Solutions

 - ODE, EAS, CCX, MDM, VPN, WebEx

 NFC (optional)

Connectivitate

 Bluetooth® technology v 3.0 + HS

 USB 2.0 HOST

Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, Wi-Fi Direct

Senzor

 Accelerometer, Light, Digital compass, Proximity, Barometer

Memorie

 16/32GB Internal Memory + microSD (up to 32GB)

Dimensiuni

 146.85 x 82.95 x 9.65 mm

Baterie

 Standard battery, Li-on 2,500 mAh

Cele mai citite