Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

HTC Titan - telefonul cu Windows Phone Mango

Planurile HTC cu privire la sistemul de operare Windows Phone Mango au fost dezvaluite o data cu lansarea noului telefon uimitor HTC Titan. Acest nou telefon cu caracteristici impresionante este dotat cu un ecran masiv de 4.7 inch, fara sa mentionam marginile extrem de subtiri de 9.9 mm.

Sub carcasa, vei gasi un procesor de 1.5GHz precum si o camera de 8 megapixeli cu flash LED dual si spatiu de stocare de 16GB. Acestea ar trebui sa fie mai mult decat suficiente pentru sute de melodii si o vizualizare buna.

Bineinteles, o carateristica importanta este sistemul de operare Windows Phone Mango care ofera imbunatatiri fata de sistemul initial windows Phone 7. Multitaking-ul este caracteristicica principala, iar integrarea cu Twitter si-a facut si ea aparitia.

Veti putea cumpara telefonul HTC Titan incepand cu luna octombrie, probail ca pretul acestuia va fi anuntat mai devreme de retelele de telefonie mobila.

HTC-Titan-official w500

Cele mai citite

Error: No articles to display