Eroare
  • Strange, but missing GJFields library for /var/www/clients/client1/web1/web/plugins/content/autoreadmore/autoreadmore.php
    The library should be installed together with the extension... Anyway, reinstall it: GJFields
Avertizare
  • Joomla\CMS\Filesystem\Folder::create: Path not in open_basedir paths.
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jquery/2.2.0/jquery.min.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: /plugins/system/jqueryeasy/jquerynoconflict.js
  • JFile: :read: Imposibil de deschis fișierul: https://ajax.googleapis.com/ajax/libs/jqueryui/1.12.0/jquery-ui.min.js
Iti dau reducere 1% la PC Garage

Telefonul Acer Iconia Smart a fost prezentat la IFA 2011

Smartphone-ul Acer Iconia Soseste in curand, dar acesta a pierdut trenul? Cand am vazut prima data telefonul Acer Iconia Smart in februarie la MWC, am fost impresionati de dimensiunile uriase. Asta pana cand a fost anuntat telefonul Samsung Note la IFA. Ecranul telefonului Acer Iconia Smart de 4.8 inch nu mai pare atat de grandios in fata ecranului de 5.3 inch al telefonului Note.

Bineintles, fata de alte telefoane de pe piata, Iconia este un titan, cel putin in termeni de caracteristici piata a evoluat din februarie. Cu procesor de 1GHz, Iconia Smart a fost depasit de smartphone-urile de generatie actuala precum Samsung Galaxy S2 si HTC Sensation. Eset codas si in ceea ce priveste RAM-ul, cu doar 512 MB (spre deosebire de S2 si Sensation, care au 1GB respectiv 768MB).

Ecranul are o rezolutie respectabila de 1024x480, deci daca dimensiunea ecranului e cea mai importanta caracteristica a unui smartphone pentru tine, Iconia ar putea fi o alegere buna. Sistemul de operare este actualizat, ruland Android 2.3.2 Gingerbread. Telefonul Acer Iconia Smart este o bestie voinica draguta, greutatea de 185g face din Iconia Smart un telefon perfect pentru obsesia marimii zero pe piata de smartphone-uri.

Acer Iconia Smart va sosi la sfarsitul lunii septembrie si va avea un pret de 499 euro.

acer iconia_smart_double_610_w500

Cele mai citite

Error: No articles to display