Samsung MultiView MV800

Samsung a prezentat Samsung MultiView MV800, cu un ecran 3.0'' Wide Flip-out. Cu aceasta lansare, compania pune bazele unei categorii noi si unice, numite ''MultiView'', pentru a permite numarului tot mai mare de utilizatori de camere foto sa captureze imaginea sau portretul perfect, din orice unghi. Dispozitivul, foarte subtire si stilat, se mandreste cu o calitate a imaginii imbunatatita, ecran tactil, precum si cu multe caracteristici inovatoare si usor de folosit, astfel incat toti utilizatorii sa se poata relaxa si bucura de experienta fotografierii, fiind siguri ca vor captura chiar si imaginile ce pun provocari.

Samsung MultiView MV800 se bazeaza pe succesul tehnologiei Samsung 2View si este primul model premium compact cu ecran tactil Wide Flip+out MultiView de 3.0''. Samsung a proiectat dispozitivul tinand cont de utilizatori, ca raspuns la evolutia dorintelor consumatorilor din acest segment pentru flexibilitate maxima si creativitate.

Ecranul Wide Flip-out de 3.0'' deschide o lume de posibilitati artistice, indiferent daca fotografiezi autoportretul perfect pentru a-ti slefui profilul online sau cadre la unghiuri extrem de joase sau inalte pentru a-ti demonstra dibacia fotografica. Ecranul rabatabil se inclina in sus si in jos pentru incadrarea optima a fiecarei captura si pentru vizualizarea cu usurinta a imaginilor din orice perspectiva.

Pentru utilizatorii preocupati de stil si in cautarea unui aspect sofisticat si minimalist, designul ultra-subtire si finisajul metalic al dispozitivul promit sa produca un impact vizual.

Samsung MV800

Camera Samsung MultiView MV800 ofera o calitate premium a imaginilor de 16.1 megapixeli, impreuna cu un zoom optic al lentilei de 5x pentru a surprinde fiecare detaliu in prim-plan. In plus, lentila cu unghi larg de 26mm cuprinde in cadru HD toti prietenii, oricat de mare ar fi cercul tau. Prin incorporarea acestei tehnologii intr-un dispozitiv subtire si elegant, Samsung MultiView MV800 este camera ideala pentru imagini de o calitate premium capturate in miscare.

Functia inovatoare Live Panorama permite, intre timp, fotografierea cu usurinta a grupurilor mari prin simpla apasare a butonului shutter, pentru a previzualiza ulterior intreaga scena fotografiata, prin intermediul ecranului LCD. Mai mult, prin simpla conectare a camerei Samsung MultiView MV800 la un televizor HD 3D, imaginile si cadrele panoramice pot fi vizualizate instantaneu in excelenta calitate 3D si in plina profunzime.

In timp ce ecranul Flip-out MultiView iti permite sa fotografiezi din orice unghi fara sa trebuiasca sa te rasucesti, interfata unica Smart Touch 3.0 cu Wallpaper asigura o operare intuitiva astfel incat sa nu-ti mai supui degetele unui efort. Permitandu-ti sa glisezi si sa te plimbi prin optiunile meniului pentru a rula caracteristica dorita printr-o simpla atingere, Smart Touch 3.0 aduce un plus de divertisment, permitand utilizatorilor sa-si personalizeze imaginea de fundal sau wallpaper-ul.

Dl. Myoung Sup Han, vicepresedinte senior si sef al Digital Imaging Business, Samsung Electronics, a declarat: ''Scopul nostru este acela de a fi mereu in fruntea inovatiei din domeniul camerelor digitale compacte, iar descoperirea propunerii MultiView oferita de Samsung MultiView MV800 reprezinta materializarea acelui scop. Abilitatea unica a camerei Samsung de a captura imagini din orice unghi, cu designul sau stilat si ultra-subtire demonstreaza inovatia Samsung de neegalat, care cu siguranta va fi placul fiecarui fotograf si va stabili un nou criteriu de referinta in industrie.''

Samsung MultiView MV800 a fost proiectat pentru a fi mai mult decat o camera – este un instrument creativ pentru ca fiecare oportunitate fotografica sa fie un prilej de distractie. Functia Magic Frame include 12 sabloane distractive pentru fundal, precum si posibilitatea ca utilizatorii sa si le personalizeze, iar functia Picture-in-Picture permite inserarea unei imagini intr-alta. Poti chiar utiliza ecranul Flip-out pentru a crea un autoportret si a te pune in centrul fotografiei!

Smart Filter permite utilizatorilor sa-si exprime creativitatea, prin intermediul a 14 efecte artistice, inclusiv adaugarea efectului Water Paint pentru un finisaj stilat tip acuarela sau a efectului Cartoon, transformand orice fotografie intr-un format de film animat si distractiv. Distractia nu se opreste aici – Funny Face iti permite sa indoi, sa intinzi si sa manevrezi portretele celor dragi prin atingere si glisare, distorsionand radical caracteristici faciale, pentru amuzament alaturi de cei dragi.

Functia incorporata Pose Guide sfatuieste utilizatorii cum sa adopte cea mai buna pozitie pentru desenele din linii pe ecranul LCD, astfel incat sa poti captura imaginea optima din orice unghi. Dispozitivul asigura imaginea perfecta in timp real, cu functia Photo Editor, usor de utilizat, permitandu-ti sa editezi si sa rotesti imaginea din miscare. Cei dragi si prietenii vor aprecia si caracteristica Beauty Shot, care permite editarea oricaror imperfectiuni, realizand o fotografie fara defecte pe care o poti pretui si impartasi oricand.

Samsung MultiView MV800 iti permite sa devii directorul de creatie al propriei vieti, cu inovatorul Storyboard Maker. Utilizatorii pot pregati un storyboard din imaginile pe care le-au realizat prin simpla selectare a layout-ului si plasarea fotografiilor in ordine. Indiferent daca realizezi un film despre o seara cu prietenii sau o vacanta in familie de neuitat, il poti vizualiza pe ecran la fel de clar precum il vezi in realitate.

Pentru a te asigura ca fotografiezi cea mai buna imagine posibila, captureaza cu usurinta imaginea unui prieten la un unghi larg, iar Samsung MultiView MV800 va cauta automat si va realiza alte doua imagini la diferite raporturi de zoom, creand trei fotografii exceptionale dintr-un singur click! Bineinteles ca tu ai ultimul cuvant in selectarea uneia dintre ele - sau le poti pastra pe toate.

Samsung MultiView MV800 se mandreste si cu posibilitati de inregistrare HD, intr-o carcasa compacta care incape in palma. Bucura-te de videoclipuri clare, imortalizan momentele speciale cu un timp de inregistrare de pana la de doua ori mai mare fata de MPEG4 standard. Inovatoarea tehnologie de reducere a zgomotului produs de zoom, permite ca singurul sunet inregistrat sa fie rasul sau conversatiile celor dragi, nu zumzaitul zoom-ului.

Combinatia dintre inovatia de top in industrie, designul sofosticat si caracteristicile cele mai noi in ceea ce priveste accesibilitatea, regasita in camera Samsung MultiView MV800, asigura mobilitate totala, o calitate premium a fotografiilor si maxim de distractie. Samsung MultiView MV800 este instrumentul perfect nu doar pentru a captura o imagine, dar si pentru a spune o poveste amuzanta si creativa in miscare.

Cele mai citite