Toshiba lanseaza primele 2 Ultrabook-uri ale companiei

Toshiba lanseaza Portege Z830 si Satellite Z830, primele dispozitive Ultrabook cu procesor Intel® Core™ ale companiei. Cantarind aproximativ 1,12kg si avand o grosime de numai 15,9 mm, seria Z830 este cu aproximativ 20% mai usoara si 40% mai subtire decat seria ultra-portabila Protege R830. Aceste noi sisteme ofera portabilitate, durabilitate si trasaturi esentiale cu un stil elegant. Sistemele din seria Z830 vor fi disponibile in Europa in cel de-al patrulea trimestru al anului 2011.

Performanta de top pentru nevoi profesionale si timpul liber

Seria Z830 include cea mai noua generatie a procesoarelor Intel® Core™ pentru Ultrabook™ si memorie ultra rapida DDR3, care confera performanta necesara pentru lucru si divertisment, dar si o administrare imbunatatita a resurselor de energie pentru o autonimie superioara. Solutia de stocare solid state drive de 128 GB ofera o experienta lina de utilizare, durabilitate optimizata si consum imbunatatit de energie.

Materialele premium asigura o durabilitate superioara

Sistemele Ultrabook™ au o carcasa din aliaj de magneziu usoara si, in acelasi timp, durabila, care este sustinuta de o structura de rezistenta imbunatatita cu design de ''fagure de miere'' si cu noi structuri interne ranforsate care ii ofera o buna absorbtie a socurilor, rigididate crescuta si rezistenta la apasare. Aceste aspecte ii confera laptopului o rezistenta deosebita la cazaturi si socuri.. In plus, tastatura iluminata LED si rezistenta la stropire face fata cu brio situatiilor in care se varsa lichide si ofera utilizatorilor suficient timp sa opreasca sistemul si sa protejeze datele stocate pe sistem.

Conectivitate fara compromis

Seria Z830 demonstreaza ca miniaturizarea nu presupune automat compromiterea conectivitatii. Laptopurile ultra-portabile au un set complet de interfate, intre care Bluetooth™, WLAN si Mobile Broadband, plus o selectie de porturi full-size incluzand VGA, HDMI® si cateva porturi USB, unul dintre acestea fiind USB 3.0.

Experienta multimedia

Sistemele ofera utilizatorilor ceea ce isi doresc si deservesc atat nevoile profesionale, cat si pe cele din timpul liber – o conditie esentiala a vietii digitale de astazi. Display-ul luminos de 33,8 cm (13,3'') HD care nu reflecta imaginea si difuzoarele stereo puternice, sustinute de sistemul Dolby® Advanced Audio™, fac din Z830 un produs ideal pentru consumul multimedia de acasa sau in deplasare.

 

Toshiba Portege Z830

Cele mai citite