Noua camera foto Samsung NX200

Samsung anunta lansarea noului NX200, o camera compacta care realizeaza fotografii la standard profesional. NX200 garanteaza o experienta usoara de utilizare, care iti permite sa dai frau liber creativitatii tale. Dispozitivul beneficiaza de functii premium, precum un senzor APS-C CMOS de 20.3 megapixeli, capturare la viteza inalta (inclusiv Advanced Auto Focus la 100ms), ISO cu o gama larga (100-12800), inregistrare HD si lentila unica Samsung i-Function. Cu caracteristici de inalta performanta reunite intr-un design metalic si compact, de o calitate superioara, NX200 nu compromite stilul sau calitatea imaginilor.

NX200 este combinatia perfecta intre design si performanta profesionala, oferind calitatea imaginilor realizate de un DSLR intr-o camera compacta si usor de folosit. Camera incorporeaza un senzor APS-C CMOS de 20.3 megapixeli dezvoltat la nivel intern de catre Samsung, asigurand o imagine de calitate superioara care infatiseaza fiecare detaliu si aseaza inalta performanta la picioarele tuturor fotografilor. Pentru a permite capturarea la viteza inalta, NX200 atinge o viteza Advanced AF de 100ms si datorita functiei Fast Boot si posibilitatii de realizare continua a sapte cadre pe secunda, este modalitatea perfecta de a imortaliza acea fractiune de secunda intr-o clipita. Pentru a nu rata niciun moment, poti chiar sa treci de la cadru la cadru in doar 400ms.

Samsung NX200

In plus, gama larga de niveluri ISO de care beneficiaza camera (100-12800, acoperind sapte trepte) reda culori reale si detalii precise, chiar si in medii intunecate sau cand imortalizeaza imagini ale obiectelor aflate in miscare. Pentru a captura miscarea in format video, NX200 prezinta inregistrare video HD de 1920x1080/30p (H.264) si sunet stereo pentru videoclipuri interesante si vii. Toate acestea sunt incorporate intr-o carcasa atractiva, compacta si extrem de stilata.

NX200 beneficiaza de functionalitate de ultima generatie, gratie obiectivelor Samsung i-Function 2.0, care ii permit utilizatorului sa controleze o serie de paramentrii ale lentilelor fara a-si lua ochii din cadru. NX200 este complet compatibil cu o gama larga de noua lentile i-Function care permit comutarea intre viteza de obturator, deschiderea diafragmei, EV, WB si ISO, rapid si usor, prin intermediul butonului si al inelului de pe lentila. Cu i-Function 2.0 imbunatatit pe NX200, utilizatorii pot de asemenea sa controleze sase filtre Smart diferite si functia de intelli-Zoom a lentilei, din modul Lens Priority. Noile lentile pentru sistemul i-Function includ distante focale de 18+20mm, 16mm, 60mm si 85mm.

Creativitate fara efort

Unul dintre cele mai importante moduri prin care Samsung NX200 se face remarcat este acela ca ii ajuta pe utilizatori sa-si puna in practica creativitatea prin intermediul unei serii de caracteristici si setari distractive si usor de folosit. Camera prezinta zece efecte Smart Filter diferite, dintre care sase pot fi usor accesate prin intermediul lentilei i-Function; utilizatorul poate sa captureze o imagine unica si creativa a subiectului sau, fara a fi necesar ca acesta sa-si indeparteze ochiul de pe aparat pentru a schimba filtrul. Noul NX200 include si tehnologia Magic Frame, care permite utilizatorului sa incapsuleze fotografiile lor in treisprezece cadre diferite, de la coperti de reviste pana la teme de vacanta, pentru a impartasi imaginile cu familia si prietenii intr-un mod distractiv.

Standarde profesionale simplificate

Cu Smart Panel, NX200 face realizarea unor imagini perfecte simpla si fara probleme, chiar si pentru utilizatorii novici. Imaginile de o calitate inalta pot fi vizualizate la o calitate exceptionala pe ecranul VGA AMOLED de 3.0'', iar comanda intuitiva vine de la Smart Panel-ul camerei care prezinta o tasta rapida, permitand utilizatorilor sa treaca cu usurinta prin functiile cheie fara a fi necesar un scroll prin meniuri incurcate pentru a obtine fotografia dorita.

Largirea orizonturilor

NX200 permite utilizatorilor sa captureze chiar mai mult din experienta lor prin intermediul noilor caracteristici de top. Noua functie Panorama inseamna ca utilizatorii pot captura imagini alungite cu obiecte mari sau pot converti imaginea intr-o scena 3D, aducand obiectul la viata. Pentru a imortaliza si mai mult din momente pentru cei dragi, Samsung a adaugat modelului NX200 si functia de Sound Picture, astfel incat un fragment de sunet sa poata fi inregistrat pentru a acompania o imagine statica, adaugand mai multe amintiri unei fotografii.

Cele mai citite