PC all-in-one Toshiba Qosmio DX730

Astazi, la IFA 2011, Toshiba a anuntat modelul Qosmio DX730, primul desktop all-in-one Toshiba pentru piata europeana. Qosmio DX730, cu un ecran tactil generos de 58,4 cm (23''), este o sursa completa de divertisment, care ofera inalta performanta audio, video si de computing, dar si capacitate premium de a gestiona si crea continut. Sistemul asigura o experienta de vizionare excelenta atat pentru redarea programelor TV, pentru filme din sursa DVD, prezentari si jocuri. Toshiba Qosmio DX730 va fi dispinibil in Europa in trimestrul 4 al anului 2011.

Qosmio DX730 are un ecran tactil de 58,4 cm (23'') Full HD (1080p), care suporta interactiunea prin doua degete si e sustinut de un suport modern. Sistemul poate fi rotit usor pentru o vizionare mai buna si pentru interactiunea prin ecranul tactil. Acest dispozitiv all-in-one economiseste spatiul, are un finisaj elegant negru lucios, ceea ce il recomanda pentru plasarea in orice interior, inclusiv in sufragerie, bucatarie sau in dormitor. Qosmio DX730 ID este inspirat din designul televizoarelor Toshiba si, datorita Tunerului TV hibrid DVB-T/analog, devine un mix intre PC si TV.

Toshiba Qosmio DX730

Acest sistem all-in-one poate servi cu usurinta ca sursa de divertisment pentru acasa datorita capacitatii generoase de stocare a fotografiilor, a clipurilor si a melodiilor, dar si datorita paletei largi de optiuni de conexiune. Prin portul HDMI®-In, utilizatorii se pot conecta de asemenea la console de joc si se pot bucura de cele mai noi jocuri datorita ecranului luminos si impresionant al PC-ului. Sunetul marca Onkyo®, produs de difuzoarele stereo si subwoofer-ul tunat de Dolby® Advanced Audio™, este unul foarte clar, eliminand nevoia unor difuzoare externe. Functia Sleep-and-Music permite redarea melodiilor de pe un MP3 player conectat la PC, fara ca acesta din urma sa fie pornit, comportandu-se ca un sistem hi-fi.

Asa cum i se impune unui sistem ultra-modern destinat divertismentului, Qosmio DX730 ofera o larga varietate de optiuni de conectare. Accesul la Internet poate fi setat prin WLAN sau Gigabit Ethernet. Pentru a fi conectat la alte periferice ca imprimante, scannere, solutii de stocare externa si console de joc, PC-ul all-in-one de la Toshiba vine cu toate porturile si interfetele esentiale, incluzand doua porturi USB 3.0 si patru 2.0. Mouse-ul si tastatura sunt conectate wireless, permitandu-le utilizatorilor sa stea comod pe canapea in timp ce tasteaza.

Echipat cu cel mai recent procesor din familia Intel, Qosmio DX730 ofera performanta necesara pentru gestionarea continutului, editarea filmelor si a melodiilor si pentru rularea aplicatiei Resolution+ de imbunatatire a imaginii. Tehnologia Toshiba de optimizare a filmelor aduce un suflu nou in materie de video standard-definition prin perfecta ajustare a culorilor, a luminozitatii si a contrastului in timp real, pentru o calitate aproape HD.

Cele mai citite