Camera video Samsung SMX-F70

Samsung a anuntat lansarea SMX-F70, un nou camcorder pentru uz domestic, ce ofera o calitate video remarcabila, pentru un pret accesibil. SMX-F70 este singurul camcorder SD de pe piata ce ofera un senzor CMOS cu inregistrare progresiva (1280x720), la 30 si 25 de cadre pe secunda, pentru sisteme NTSC, respectiv PAL. Prin intermediul acestui model, inovatiile Samsung creeaza inregistrari de calitate premium si ofera functii high-end intr-un dispozitiv compact, cu un pret accesibil, de care familia ta se poate bucura an de an.

SMX-F70 permite capturarea facila de videoclipuri in culori vii, fara constrangerile unui pret mare, unui corp voluminous sau a unei durate mici de functionare a bateriei. Este singurul camcorder SD ce include un senzor CMOS, la o rezolutie lider de piata de 5 Mp. Acesta incorporeaza un filtru de culori primare RGB pentru a reproduce culori bogate, precise si naturale. Senzorul CMOS ofera, de asemenea, protectie impotriva petelor de lumina ce pot aparea pe senzori CCD la capturarea unor subiecte luminoase, cum ar fi soarele. Pentru a evita filmari tremurate, SMX-F70 foloseste senzorul CMOS pentru a oferi Hyper Digital Image Stabilization, ce reduce semnificativ tremurul si neclaritatea imaginii in timpul intregistrarii.

Fiind singurul camcorder care incorporeaza inregistrare progresiva, SMX-F70 captureaza fiecare cadru din videoclipurile tale cu maxima claritate, pentru imagini impecabile si line, la o calitate dubla fata de inregistrarea conventionala intercalata – indiferent daca sunt difuzate direct pe camcorder sau pe un televizor ori computer, pentru a fi vazute impreuna cu cei dragi. SMX-F70 ofera intregistrare HD, permitand utilizatorilor sa captureze videoclipuri dinamice in cele mai mici detalii si mentinandu-si rezolutia uimitoare chiar si atunci cand acestea sunt redate pe monitoare PC HD. Totodata, dispozitivul beneficiaza de o lentila performanta Schneider Kreuznach, cu intelli-zoom 65x si zoom optic 52x, pentru capturarea fiecarui element al cadrului, chiar si atunci cand focuseaza pe o scena de fundal indepartata.

Samsung SMX-F70

SMX-F70 a fost creat pentru a se integra perfect intr-o familie activa, gratie corpului sau usor si compact, usor de tinut in mana pentru cadre spontane, fie ca este vorba de primii pasi ai celui mic sau de sarbatori speciale alaturi cei dragi. La nevoie, SMX-F70 poate fi folosit si pentru a realiza fotografii statice de 1,9 Mp, la o calitate impresionanta.

Pe langa calitatea uimitoare a capturilor video, SMX-F70 include functii ce permit exersarea creativitatii in timpul inregistrarii. Cu ajutorul functiei inteligente Smart Auto, camcorderul selecteaza automat unul dintre cele 7 moduri de inregistrare, in functie de conditiile de luminozitate si de subiect, pentru a va oferi cea mai buna imagine cu putinta. Aceasta incorporeaza Face Detection, o functie ce permite focusarea unui numar de pana la 6 fete pe tot parcursul inregistrarii, mentinand claritatea in scene de actiune, precum petrecerile sau piesele de teatru scolare. In plus, prin intermediul Smart BGM, va puteti bucura de videoclipuri cu o muzica de fundal incantatoare, la fel ca in cazul unei productii profesioniste. Aceasta functie iti permite sa alegi muzica de fundal preinregistrata si sa o suprapui peste film. De asemenea, va ajusta automat volumil muzicii atunci cand este detectata vorbirea, pentru ca vocea tuturor sa poata fi auzita.

La fel ca predecesorul sau, SMX-F50, SMX-F70 dispune de un numar de caracteristici ce fac inregistrarea si editarea video mai usoare ca niciodata. Prin intermediul tehnologiei Samsung Record Pause, utilizatorii pot, pentru o scurta perioada, sa faca o pauza din inregistrare si sa reia filmarea exact din momentul opririi, eliminand astfel nevoia de a lipi fisierele pentru editare atunci cand capturarea s-a incheiat. Atunci cand a venit vremea descarcarii si editarii materialelor, SMX-F70 ofera si un software intelli-studio integrat, ce ruleaza automat atunci cand camcorderul este conectat la un PC, pentru editare si playback facile. In plus, pentru convenienta sporita, SMX-F70 poate fi incarcat cu usurinta prin intermediul unui port USB, eliminand astfel nevoia de a purta cu tine cabluri aditionale, baterii si incarcatoare. Nu trebuie decat sa descarci videoclipurile si sa incarci camcorderul si esti din nou gata de filmare. Functia ''plug and play'' ofera usurinta in partajare, prin intermediul upload-urilor instantanee via portul USB al dispozitivului.

SMX-F70 dispune si de Time Lapse Recording, o functie noua si creativa ce permite capturarea unor ore intregi din ocaziile speciale la care ia parte familia ta. Cu ajutorul acestei functii, camcorderul poate fi programat sa realizeze o captura la un interval cuprins intre una si 30 de secunde; aceste cadre vor fi lipite pentru a crea clasicul videoclip time lapse. Asadar, indiferent daca inregistrezi sosirea si plecarea de la un gratar de vara in timp ce soarele apune sau arati munca din spatele unei petreceri aniversare, videoclipul pe care il realizezi ofera un element inedit in povestire, ce va iti distra si impresiona prietenii si familia.

Cele mai citite