Samsung a lansat Galaxy WiFi 3.6

Samsung a lansat Galaxy WiFi 3.6, un nou device care pastreaza specificatiile si performantele smartphone-urilor din familia Galaxy si se adreseaza celor care cauta divertisment si configuratii WiFi specifice unui smartphone Android, dar care nu vor sa suporte lunar costul unui abonament special pentru smartphone. Samsung GALAXY WiFi 3.6 este un dispozitiv elegant si ultra portabil care ofera experinte multimedia diversificate si conexiune rapida la Internet. In plus, procesorul OMAP de 1GHz ofera viteza sporita la utilizare, iar interfata versatila a platformei de Android 2.3 (Gingerbread) asigura functionalitate avansata.

Compatibilitatea cu o varietate de formate video si audio le permite utilizatorilor sa vizualizeze videoclipuri la calitate superioara pe display-ul ofertant de de 3.65'' HVGA TFT LCD. De asemenea, experientele audio sunt mai placute ca niciodata datoria tehnologiei unice Sound Alive prin intermediul careia utilizatorii pot ajusta volumul sunetului, asigurand o experienta audio bogata.

Pe langa utilizarea platformei intuitive Android 2.3 (Gingerbread), consumatorii pot accesa sute de mii de aplicatii prin intermediul magazinului Google Android si al aplicatiilor Samsung, îmbogatindu-si astfel experienta utilizarii. Comunicarea cu prietenii si familia este mai accesibila ca niciodata datorita multitudinii de optiuni si aplicatii de social networking.

Folosind conectivitatea WiFi, utilizatorii pot face apeluri de voce sau video pe Internet cu ajutorul aplicatiei Google Talk. De asemenea, dispozitivul include aplicatia Social Hub care combina contactele, calendarul si emailul utilizatorului, alaturi de mesageria instant si conexiunile de social networking, toate în cadrul unei interfete accesibile, care asigura controlul complet.

Galaxy WiFi 3.6 permite totodata gestionarea continutului, precum si transferul continutului pe alte dispozitive. Utilizatorii pot face backup pentru melodii, videclipuri sau alte fisiere pe PC fara sa fie nevoie sa instaleze un program sau sa conecteze telefonul la PC.

Mai mult, tehnologia Smart View permite dispozitivului nu numai sa controleze Samsung Smart TV, ci si sa preia continut difuzat pe Smart TV si sa îl urmareasca chiar pe telefon.

 

Samsung GALAXY S WiFi 3.6

Cele mai citite