Iti dau reducere 1% la PC Garage

Camere de supraveghere ACTi KCM-5211E si KCM-5311E

ELKOTech Romania, companie membra a grupului ELKO, specializata in distribuirea de produse IT, anunta disponibilitatea in Romania a noilor camere de supraveghere de exterior KCM-5211E si KCM-5311E, dezvoltate de ACTi Corporation. KCM-5211E si KCM-5311E pot fi instalate in locuri precum intrari in cladiri, parcari, intersectii, strazi si scoli. Ambele modele detin LED IR integrat, facand astfel posibila vizualizarea in orice directie, chiar si in intuneric total.

''Noile camere dezvoltate de ACTi Corporation sunt produse de varf ce integreaza cele mai noi tehnologii precum: calitate video 1650 TVL/956 TVL, rezolutie de 4MP/2MP si zoom optic de 18x/35x. Din combinarea tuturor acestor caracteristici rezulta doua modele care pot fi folosite in nenumarate scenarii, pornind de la supravegherea unei scoli si terminand cu cea a autostrazilor'', a declarat Adrian Stincaseanu, Project Team Leader la ELKOTech Romania.

Datorita capacitatii noilor camere de supraveghere de a acoperi zone extinse, nu este nevoie de instalarea mai multor echipamente in acelasi loc. Astfel, indiferent ca este vorba de parcari, aeroporturi, gari, campusuri scolare sau strazi, supravegherea poate fi facuta cu un numar limitat de camere. De asemenea, cu ajutorul functiei Pan-Tilt Scanner, camerele pot fi rotite de la distanta pentru a urmari obiectivul dorit.

Cu sediul la Taipei, Taiwan, ACTi Corporation este unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata de supraveghere IP din lume, iar produsele companiei sunt disponibile in Romania exclusiv prin reteaua de distributie ELKOTech.

 

Acti KCM-5211E

Cele mai citite

Error: No articles to display