Antec lanseaza carcasa SOLO II

Antec a anuntat lansarea carcasei SOLO II, care ofera un nou set de caracteristici pentru configurarea unor sisteme performante si silentioase. SOLO II este mai mica decat un midi-tower, dar mai expandabila decat carcasele mai mari. Beneficiind de o constructie solida si de un aspect elegant SOLO II va gazdui orice sistem veti dori, intr-o maniera unica.

In timpul lucrului la SOLO II, Antec s-a concentrat asupra raspunsurilor primite de la utilizatori, oferindu-le astfel carcase mia usor de folosit, cu locasuri anti-vibratii pentru hard-uri si spatiu pentru alte imbunatatiri. Combinand aceste  functii cu caracteristicile liniei Sonata, Antec a creat o noua carcasa pentru PC-uri silentioase si customizabile.

Extern, SOLO II are panourile laterale si cel superior construite din 2 straturi din otel si policarbonat, pentru a absorbi zgomotul. Partea frontala ofera 2 porturi USB 3.0, 2 porturi USB 2.0 si intrari / iesiri audio.

Pentru a reduce vibratiile si zgomotul, SOLO II ofera un sistem dual de montare a hard disk-urilor, care dau utilizatorului posibilitatea de a fixa unitatile cu sine cu saibe de cauciuc sau cu sistemul fara-unelte prezent in carcasa.

Estetic, SOLO II are partile laterale si superioara de culoare negru lucios, iar interiorul negru mat.

Antec SOLO II este disponibila pe piata la un pret estimativ de 119 EURO si este asigurata de 3 ani garantie.

Solo II

Antec Solo II

Frontal

Antec Solo II

Interior

Antec Solo II interior

Cele mai citite