AMD Bulldozer in Cartea Recordurilor

AMD anunta astazi ocuparea unui loc de cinste in Cartea Recordurilor cu titlul de ''Cea mai mare frecventa a unui procesor desktop'' prin supratactarea viitorului procesor desktop AMD FX cu 8 nuclee.

''Viteza record atinsa de noul CPU AMD FX demonstreaza clar castigul de performanta oferit de noua arhitectura multicore AMD ''Bulldozer'', care va aduce o putere de calcul x86, atat pentru acest CPU cat si pentru viitoarele unitati de procesare accelerate de la AMD,'' a declarat Chris Cloran, vice presedinte corporate si manager general, Client Group la AMD. ''Impreuna cu frecvente de record mondial, procesorul AMD FX ofera utilizatorului realizarea unei experiente PC de neegalat la preturi accesibile– gaming multi-display, mega-tasking si creare de continut HD.''

Procesorul AMD FX, ce fi lansat in ultimul trimestru din 2011, a atins o frecventa de 8.429 GHz, - depasind recordul precedent de 8.308 GHz. Recordul a fost stabilit pe data de 31 August, in Austin, Texas, de catre ''Echipa AMD FX,'' un grup compus din specialisti de elita in overclocking si tehnologie, care vor fi mentionati in Cartea Recordurilor.

Toate produsele din gama FX, inclusiv viitorul procesor AMD FX, va oferi 2 multiplicatoare de clock deblocate pentru realizarea unui overclocking PC mai usor si va include software exclusiv AMD prin intermediul motorului AMD VISION.

 

 

amd-logo

Cele mai citite