HTC Sensation XE cu Beats Audio

HTC lanseaza astazi noul HTC Sensation XE – primul dintr-o noua gama de smartphone-uri care incorporeaza tehnologia Beats Audio pentru a oferi calitate audio de studio. Ducand varful de gama HTC la un nou nivel de fidelitate audio, HTC Sensation XE le ofera utilizatorilor o experienta multimedia deosebita, stabilind un nou standard pentru calitatea audio in piata telefoanelor mobile. In plus, acesta stimuleaza si mai mult performanta si durata bateriei, cu ajutorul procesorului dual core deosebit de rapid de 1,5 GHz si printr-o autonomie imbunatatita ii permite utilizatorului sa asculte, sa vorbeasca si sa navigheze pentru mai mult timp.

HTC Sensation XE

HTC Sensation XE este primul telefon care ofera experienta Beats Audio, o combinatie de software si hardware care asigira redarea muzicii la calitatea pe care artistul o doreste. Cand este folosit impreuna cu castile in-ear Beats by Dr. Dre™, telefonul comuta automat pe profilul Beats by Dr. Dre™, setat dupa preferintele utilizatorului, oferind optimizarea melodiilor pentru acest set de casti.

Indiferent de serviciul de muzica disponibil prin Android market, se va putea remarca bass-ul puternic, redarea mai bine definita a vocii si un nivel superior al claritatii, toate acestea oferind melodiile exact asa cum artistul si-a dorit sa fie ascultate.

HTC Sensation XE Beats Audio

Telefonul HTC Sensation XE are incorporat un card microSD (8 GB/16 GB) care permite utilizatorilor sa stocheze mii de melodii. Castile exclusive Beats by Dr. Dre™ au telecomanda cu ajutorul careia se poate naviga printre cantece sau se pot prelua si termina apelurile, chiar si atunci cand telefonul se afla in buzunar.

Disponibilitate

HTC Sensation XE va fi disponibil in EMEA si zona Asia Pacific incepand cu sfarsitul lunii septembrie.

 

 

Cele mai citite