Vodafone 555 Blue - telefonul Facebook lansat de Vodafone Romania

Esti fan al retelei de socializare Facebook? Vodafone Romania a anuntat ca incepand de maine noul telefon Facebook, Vodafone 555 Blue, va putea fi cumparat. Telefonul este complet integrat cu reteaua de socializare Facebook  - vei primi instant fluxul de stiri de pe Facebook, contactele din agenda sunt sincronizate cu prietenii de pe Facebook si ai acces la profilele acestora chiar din ecranul principal. 

Caracteristici Vodafone 555 Blue

Telefonul Facebook beneficiaza de sistemul de operare Android, camera de 2 megapixeli si slot micro SD.  V-am prezentat deja noul telefon Vodafone 555 Blue in iulie, atunci cand acesta a fost dezvaluit de Vodafone. 

Pret Vodafone 555 Blue

Pretul telefonului Vodafone 555 Blue este de 250 de lei (59 euro) pentru utilizatorii de cartela, iar pachetul include si o cartela SIM cu credit de 10 euro. La abonament, pretul telefonului mobil Vodafone 555 Blue variaza de la 0-49 de euro in functie de contractul ales. Vodafone ofera pachetul special Vodafone 555 Blue cu abonament de 8 euro (inclusiv TVA) in care sunt incluse 80 de minute nationale, 800 de minute in retea si 100 MB internet pe mobil.

In Romania este disponibil de cateva luni un alt telefon Facebook, adus prima data de Orange, telefonul mobil HTC ChaCha.

Ce parere ai despre noul telefon? Te tenteaza un telefon cu Facebook integrat sau o aplicatie dedicata Facebook iti este suficienta?

Vodafone-555-Blue

Cele mai citite